Poznáte vešticu Sevalinku alebo ste využili jéj služby.Je problem sa k nej dostať čaka sa dlho aj keď pracuje len na nete.Ak s ňou mate skusenosť tak vás poprosím o reakciu. Ďakujem
Veštica Sevalinka
Ahoj ovečka presne tak vestkina si roby reklamu SAMA ! A ludia uveria hoci akym bludom a ešte aj platia za to. Před pár dňami mali pocuvat pátra Eliasa Vellu co o tom hovoril.
2 sio nemma slov na tu reakciu ... a jj mas pravdu robim pre syriu lobby :-D
Jeden mi povedal, ze jej zaplatil a prd sa stalo. Vela toho vie, ale vysledok je vacsinou nulovy, tak ako aj jej cele vestenie je taky popoblud.
vyborne takze zapajam sa aj do inych tem na tomto fore a mozem ti oponovat.Ak sa pod reklamou chape vsetko ,tak sem ludia nemozu pisat o daniach lebo reklamuju tu alebo hentu danovnicku? Ak sem napisu kupila som si topanky od armaniho a rozlepili sa mi ...tak ho tiez reklamuju!!! Problem je v tom ze si na vestenie zaujata a myslim si ze negativna odpoved je tiez reakcia ale nieje odpovedou na moju otazku. Sevalinku tu ,,REKLAMOVALI,,aj pred rokom. Je vrchol ak niekto oznaci IP adresu za niekoho ineho a prepac ale ty nie si kompetentna riesit ludi ci chcu alebo nechcu na nu kontakt.Preco sa nevenujes temam ktore kontakt uvadzaju tel.cislo atd...
To nieje reklama.
Je vymakana je dobra ,je zla nechodte tam to je skusenost ktora ti pomaha.Na tuto formu kecania vymysleli taketo fora....Ak by chcela reklamu tak si ju zaplati na to nepotrebuje mna!!! Na azete stoji reklama co ti prebieha cez oci neustale 35€ na mesiac ,myslim si ze by sa jej to oplatilo... za mesiac ma klientelu no popicovka!!!Ale aby ma ona zobrala uz cakam 45 dní.(malo? vela?)
Nadavat ti nemienim a ak sa stalo sorry .Co sa tyka tvojej psychiky tak tu neriesim ,nemam na to ziadny dovod vzdy sa najde clovek co vsetko osomre je zakomplexovany a hlada kde by ripal.Je mudry sam pre seba a vsetko okeca.
ovecka je tvoj nick tak aj ty robís reklamu vlne ,syru atd...Je pekne vyjadrit svoj nazor ale mudre je smerovat ho v zadanej teme.Nepliest hrusky s jablkami...Ze ty neveris O.K tvoja vec ja verim!!!
Co teraz !Kazdy sme iny a ja ti neberiem tvoje nazory ale len tak obvinit ze moja IP uz je vestecka je drzost.Nemyslis???
skus sa trosku ukludnit ... :) neviem naco mi nadavas ale dobre...
neni to prva ani posledna tema kde niekto napise ci nepoznate taku a taku vesticu a potom tam obcas aj niekto napise ci nemaju na nu cislo a potom este ako ceresnicka napise aj sama vestica ktora sa asi pripaja na net cez krystalovu gulu a cez nu aj hlada svoje 'ovecky' a posiela prispevky na net....
kazdopadne ma nezaujma nazor niekoho tak vysinuteho ze veri na vestenie horoskopy atd atd.... tak kludne mi nadavaj :) nemusis sa bat ze by to malo negativny dopad na moju psychiku :-P
A zase jedna chora vrana kraka.Ty si ale riadna reklama tato vestica reklamu nepotrebuje a vsimni si jeblina reklamu co si sama robila s tvojej IP adresy a este mi prezrad kde je reklama lebo tu nieje ani jej kontakt ani kde ju najdu Su chora
zase si jedna vestica robi reklamu ... www.zdravie.sk ta ista IP