Moj priatel sa zalubil do inej

Príspevok v téme: Moj priatel sa zalubil do inej
erika222

S partnerom som spolu 8 rokov, všetko klapalo až do teraz. Asi tri týždne dozadu sa začal správať inak, odmietal ma. Nevedela som čím to je, myslela som si že sa trápi kvôli práci a peniazom, čo je aj pravda. Ale pred pár dňami vyšiel s pravdou von, už to nevládal v sebe dusiť. Má jednu kamošku s ktorou zvykol chodiť von na pivo, keďže nie sme na seba žiarlivý tak mi to vôbec nevadilo, lenže sa mi teraz priznal že, už asi 5 týždňov na ňu stále myslí, a stále viac. Hovoril že s ňou nemal vôbec nič, že ma nepodviedol. Ale nevie vôbec čo má robiť, že by aj chcel byť s ňou a ale bojí sa zahodiť týchto 8 rokov somnou. Nakoniec sa rozhodol že ostane somnou, a skúsi na ňu zabudnúť, že skúsi sa s ňou teraz nejaký čas nestretávať a už sa nechce o tom viac rozprávať a nechce aby som mu to denno denne vyčítala, a že chcel by byť chvíľu sám, ale nechce aby som sa odsťahovala, ale ja plánujem teraz odísť domov na 4 dni, nech tu ostane teda sám a nech o tom popremýšla. Ale ja si myslím, že toto všetko čo mi povedal nemyslí úplne vážne, že mi toto hovorí iba ľútosti, lebo videl že ako veľmi ma to vzalo. Neviem čo mám robiť, strašne ho milujem a nechcem ho stratiť. Čo mám urobiť aby ma chcel a na ňu zabudol. Prosím pomôžte mi. Som z toho úplne v koncoch, neviem jesť, spať a fajčím jednu za druhou, a neviem prestať plakať od kedy mi to povedal. A teraz tu len sedíme v byte a vôbec sa somnou nechce baviť, lebo že vraj sa nechce tváriť ako by sa nič nestalo.

Tyshka

JEMI TO URPIMNE LUTO JA ANI NEVIEM CO BY SOM SPRAVILA KEBY MI TO MOJ PRIATEL POVEDAL ZE SA ZALUBIL DO INEJ NASTASTIE JE TYP KTORY TAZKO SA ZAMILUJE SOM RADA ZE SOM UNHO PRVA:).ALE RADIM TI CAKAT NEVTYRAT SE AKO PRVY MUSIS POCKAT!A KED SA ROZHODNE UNEJ TAK NIET NA POMOCI BUDE TO TAZKE NO ALE NASILU SNEKYM NEMOZES LEBO CHCES TO TY PROSTE TOJE ZIVOT:(

jana666

Možno to bude znieť kruto, ale ak je zaľúbený, tak asi ho stratíš tak či tak. Lásku si nevynútiš nijako a ked sa mu budeš viac venovať a vtierať, bude to ešte horšie. Radšej odísť zo vzťahu skôr ako neskoro, radšej neskoro ako nikdy. Nemáš istotu a už ju mať nebudeš, klobúk dole, že sa priznal k citom k inej žene, ale ak sa muž zamiluje do inej a myslí stále na inú, chýba mu, tak pri tebe bude živoriť a ty už nikdy nebudeš v tomto vzťahu istá..nikdy. Netreba si nahovárať, že sa to zlepší. On je na ťahu, on musí vedieť koho chce. Veľa šťastia.

kafe

erika222 kľud. Tvoj priateľ sa podľa mňa zachoval úplne ukážkovo, fakt neviem, čo by si chcela, aby chlap spravil v takejto situácii.
Prežívaš ťažké chvíle dievča, máš právo nespať, nejesť, plakať jak o život.. musíš si to chvíľu "vyžrať", inak to asi nejde. Tiež je fajn, že priateľovi dokážeš odpustiť a chceš byť s ním. Ale asi jediné čo môžeš urobiť je nechať mu čas, aby si chlapec ujasnil čo chce a čo pre neho znamenáš. Takže nechaj si času na smútenie koľko len chceš, a potom mu ukáž sebavedomú ženu, čo za niečo stojí a ktorú len tak niečo nezlomí. Veľa síl ti prajem.

erika222

Goccia, dufam že máš pravdu, že je len teraz zmatený, a časom si uvedomi, čo preňho znamenám, len teraz je ťažké čakať a stále myslím len na to najhoršie, a neviem ako sa k nemu mám správať, a len tu sedieť v byte v tichosti, schovávať sa stále, lebo furt musím revať. Som z toho v koncoch

erika222

Ja sa tiež snažím, som k nemu milá a pozorná, skúšam sa s ním rozprávať o iných témach, tiež som mu navrhla nejaké spoločné programy, ale on mi povedal, že teraz na to nie je najlepší čas. A hovoril, že by najlepšie bolo byť chvíľu sám, preto ho tu aj chcem nechať chvíľu, a odísť domov na 4 dni, dlhšie nemôžem keďže práca volá. Možno príde na to že ma ešte ľúbi. Len sa bojím, že nie je ku mne úprimný, a cez víkend sa s ňou stretne zas. A ešte najhoršie je, že tá dotyčná bola doňho nejaký čas zalúbená, a on o tom aj vie. No proste ja teraz vôbec neviem, že čo mám robiť, viem len jedno, že chcem byť s ním a nechcem ho stratiť a dokážem mu toto všetko opustiť

slavkad

Ja som v podobnej situacii ako on (nie Ty)
Tiez sa snazim zabudnut na toho, do ktoreho som sa zalubila. Manzel sa snazi ako vie, je pozornejsi, pomaha, vyznava lasku ako nikdy predtym. Mam vsak jeden problem. S dotycnym sa stretavam v praci, takze zatial manzelove snahy maju len taky polovicny ucinok. Uvidime, co bude o 1,5 mesiaca,koncim totiz v praci a nebudem sa s NIM vidat. Da sa vsak niekoho "odlubit" a vratit v citoch k povodnemu partnerovi? Napisem Ti casom.
Viem vsak, ze odtahovanim sa od manzela k naprave nedojde, takze sa snazim byt s nim co najviac a prijimam jeho snahy.