Moj priatel sa zalubil do inej

Príspevok v téme: Moj priatel sa zalubil do inej
erika222

S partnerom som spolu 8 rokov, všetko klapalo až do teraz. Asi tri týždne dozadu sa začal správať inak, odmietal ma. Nevedela som čím to je, myslela som si že sa trápi kvôli práci a peniazom, čo je aj pravda. Ale pred pár dňami vyšiel s pravdou von, už to nevládal v sebe dusiť. Má jednu kamošku s ktorou zvykol chodiť von na pivo, keďže nie sme na seba žiarlivý tak mi to vôbec nevadilo, lenže sa mi teraz priznal že, už asi 5 týždňov na ňu stále myslí, a stále viac. Hovoril že s ňou nemal vôbec nič, že ma nepodviedol. Ale nevie vôbec čo má robiť, že by aj chcel byť s ňou a ale bojí sa zahodiť týchto 8 rokov somnou. Nakoniec sa rozhodol že ostane somnou, a skúsi na ňu zabudnúť, že skúsi sa s ňou teraz nejaký čas nestretávať a už sa nechce o tom viac rozprávať a nechce aby som mu to denno denne vyčítala, a že chcel by byť chvíľu sám, ale nechce aby som sa odsťahovala, ale ja plánujem teraz odísť domov na 4 dni, nech tu ostane teda sám a nech o tom popremýšla. Ale ja si myslím, že toto všetko čo mi povedal nemyslí úplne vážne, že mi toto hovorí iba ľútosti, lebo videl že ako veľmi ma to vzalo. Neviem čo mám robiť, strašne ho milujem a nechcem ho stratiť. Čo mám urobiť aby ma chcel a na ňu zabudol. Prosím pomôžte mi. Som z toho úplne v koncoch, neviem jesť, spať a fajčím jednu za druhou, a neviem prestať plakať od kedy mi to povedal. A teraz tu len sedíme v byte a vôbec sa somnou nechce baviť, lebo že vraj sa nechce tváriť ako by sa nič nestalo.

misheliiiiik

celý čas si len čítam túto debatu , no už sem musim niečo pripísať. Takže jeho city sú silnejšie k tej druhej? To čo je za úroveň, že chce zahodiť Váš 8 ročný vzťah kôli mesačnému vzplanutiu.. Ja naozaj žasnem ... Asi by som mu povedala, nech sa spakuje a odíde si za tou druhou keď to tak velmi chce, a keby sa chcel vrátiť, tak už by som ho nechcela naspať,a tvárila by som sa šťastne a nechala by som mu to vyžrať, nech si aj zje to čo si navaril. Ťakíto chlapi ma tak neskutočne dokážu vytočiť. Dúfam, že môj takéto nieco nespraví, zatial sme spolu 3 roky..Ale prajem Ti Erika nech sa z toho dostaneš, držím palce

erika222

Ozval sa na druhy den, povedal ze ide domov, aj ked mi slubil nieco ine, nevie co spravi, nevie ci jej to povie, a nevie ci zostaneme spolu, a ze je mu strasne luto, ale city k nej su teraz silnejsie. Tak asi je uz vsetko stratene, neviem ci sa vratim spat v nedelu, ale musim kvoli skole.

lienocka2808

a hlavne je hrubým porušením párovej slušnosti zapliest sa s niekym iným. Kým ona mu doverovala a pustala ho von s "kamaratkou" tak on si to zatial pekne uzival. A tomu, ze s nou nic nemal tak tomu ja neverim. Netreba byt zbytocne naivny.

kafe

ivana45, toto ma pobavilo :)"Je hrubym porusenim parovej slusnosti odist z domova a nepovedat druhemu ani buuu" Čo sú malé deti? Napríklad mne by nevadilo, keby partner odišiel a nepovedal ani bú. Veď sa ozve alebo vráti keď bude chcieť. A rovnakú slobodu potrebujem mať i ja. Proste vypadnúť bez rečí preč.

elsa5.5

chod sa niekde zabaviť,prídeš na iné myšlienky,je predčasné robiť nejaké závery,uvidíš ked sa vrátiš aká bude situácia,nakoniec aj ty máš možnosť výberu.....,držím palce aby to dobre dopadlo:)

goccia

erika

napis mu sms, ze si isla domov, taku normalnu. snaz sa udrzat vztah medzi vami na urovni a bez vyvolavania emocii.

a mozno ak by ste si pisali po nete, dokazali by ste byt k sebe uprimnejsi. neviem, len taky napad... co ty na to? aj ked teraz mu mozno nechaj par dni osamote

ivana45

erika, samozrejme, ze mu musis zavolat alebo poslat sms.
Je hrubym porusenim parovej slusnosti odist z domova a nepovedat druhemu ani buuu. Chlapi to robia, ked chcu vyprvokovat hadky, ked sa chcu rozist (vidis, hadame sa..). Je to razny krok k rozvratu.