Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?

Príspevok v téme: Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?
zufala

Prosim Vas, pomozte!Mam chlapca, za chvilku to bude pol roka co sme spolu a uz ma to prestava bavit- teda ten jeden jediny problem- este sme sa spolu nemilovali a velmi by sme chceli, ibaze on sa tam nemoze dostat, pretoze ja som strasne moc stiahnuta.. Uz ked mi tam da len dva prsty tak to dost boli a on nemoze pokracovat, lebo potom ma pocit, ze mi ublizuje.. Prosim pomozte nam niekto, lebo uz nevieme co mame robit..

paca

Ahoj Zufala! JA som sa prvy krat milovania strasne bala a hlavne bolesti o com vsetci vraveli, ze prvy krat to boli a navyse som pocula, ze baba pri tom strasne krvaca. MAli sme tiez par neuspesnych pokusov, z toho sa nestriela. ZAbudni na strach a na to, ze s avam to este nepodarilo. POriadne sa uvolnite a hlavne nech s ati partner venuje, musis byt uvolnena a nemysliet na sotatne veci, ked bude pozorny a nezny vsetko to pojde lahko. Mozte sa spolu maznat aj hodinu, dve, treba si najst vela casu, prvy krat by to malo byt nezabudnutelne, kazdy si pamata svoje prve milovanie. A ked budete dostatocne "naladeni", neskonci to tak, ze si povies, ze to bolo strasne. Mne sa partner (teraz uz byvaly) venoval a potom som si ho sama dala dnu:-))) a siel na to velmi pomaly a nakoniec to bolo. bez bolesti a bez krvi. Bol to zvlastny pocit, ale nie neprijemny. V ten den sme sa milovali este 3x a poviem ti, to uz bolo ovela lepsie. TAk sa uvolni a vnimaj kazducky pohyb a vsetku tu krasu. vy to zvladnete a verim, ze na to nezabudnes, v dobrom slova zmysle. Drzim palceky! PS. ak mozem jednu radu, skuste pouzit lubrikacny gel, dostat kupit aj v drogeriach alebo v lekarni. Mohlo by vam to trosku pomoct:-)

prvykrat

este som sa nemiloval , a teraz mam možnosť prvykrat... ale trosku sa toho bojím, lebo moja priatelka už predtým mala partnera a ona to už vie. A ja nemožem pretiahnuť predkožku cez penis, tak cem vedieť ake to bude, či už mal niekto taky problem...dakujem pekne

kvackva

moj prvy sex bol strasny..moj byvaly bol moj prvy, spala som s nim len dvakrat, dodnes den mam pocit, ze v sexe bol sebec. zakazdym som sa modlila, nech to uz skonci..v kazdom pripade ide o pristup, myslim, ze ak tvoj priatel bude pozorny a nezny, nemas sa coho obavat :) zelam krasny zazitok

DJko

draha marketta:
ako tak kukam ides dakedy z cesty ale neva... nechapem preco sa tym od trapi ked on xe ist do nej nie ona do neho... pane b. to su fakt seci mladi take dreva?
a k tej mojej rade: dobra penetracia rarucuje uspech. panenska blana 5-10 cm v nej a pokazit to nemoze jedine zeby ten jej mal 5cm-veho.

mikelandžela

To je uplne normalne keď ťa to boli neboj to rýchlo prejde len sa nesmieš bať a tu chvíľu to musiš vydržať. Držim palce.

markketa

to si jej moc mudro neporadil,takýmto štílom si može lahko ublížit.ked bude dobre uvolnena pojde to aj bez toho nasilia.

DJko

necakaj nanic. raz to preboliet musi a takto len natahujete blanku a nic z toho
daj ci polohu nakonika a doraz na spodok. bude to boliet ale horsie to potom uz nebude

markketa

ahoj zufala.skúste dlhšiu predohru,nech ta trošku dlhšie natahuje a dráždi,trebárs ústami atd...možno si malo vlhka a tak isto niesi uvolnena,musíš byt totalne uvolnena a potom nech pomaličky do teba vnika,ale asi takym sposobom,že len špičku a vytiahnut,zase len spičku a vytiahnut,takto pokračovat a skušat hlbšie a hlbšie,každym razom trošku postupit hlbšie,ale nie na silu.mala som kedysi podobný problém,ale to bolo už davno.alebo skus byt ty na nom a pohybuj sa ty,sama budeš citit,či sa povoluješ,či nie.skus a potom napis.pa

zufala

hm, deti, toto neni dobreeee :((( ono to nejde, furt sa tam dostane s penisom len asi 3 cm a potom dalej to uz nejdeeeeee, ja uz naozaj neviem, ako to mame spravit :(((