Prosim Vas, pomozte!Mam chlapca, za chvilku to bude pol roka co sme spolu a uz ma to prestava bavit- teda ten jeden jediny problem- este sme sa spolu nemilovali a velmi by sme chceli, ibaze on sa tam nemoze dostat, pretoze ja som strasne moc stiahnuta.. Uz ked mi tam da len dva prsty tak to dost boli a on nemoze pokracovat, lebo potom ma pocit, ze mi ublizuje.. Prosim pomozte nam niekto, lebo uz nevieme co mame robit..
Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?
Ahoj Zufala! JA som sa prvy krat milovania strasne bala a hlavne bolesti o com vsetci vraveli, ze prvy krat to boli a navyse som pocula, ze baba pri tom strasne krvaca. MAli sme tiez par neuspesnych pokusov, z toho sa nestriela. ZAbudni na strach a na to, ze s avam to este nepodarilo. POriadne sa uvolnite a hlavne nech s ati partner venuje, musis byt uvolnena a nemysliet na sotatne veci, ked bude pozorny a nezny vsetko to pojde lahko. Mozte sa spolu maznat aj hodinu, dve, treba si najst vela casu, prvy krat by to malo byt nezabudnutelne, kazdy si pamata svoje prve milovanie. A ked budete dostatocne "naladeni", neskonci to tak, ze si povies, ze to bolo strasne. Mne sa partner (teraz uz byvaly) venoval a potom som si ho sama dala dnu:-))) a siel na to velmi pomaly a nakoniec to bolo. bez bolesti a bez krvi. Bol to zvlastny pocit, ale nie neprijemny. V ten den sme sa milovali este 3x a poviem ti, to uz bolo ovela lepsie. TAk sa uvolni a vnimaj kazducky pohyb a vsetku tu krasu. vy to zvladnete a verim, ze na to nezabudnes, v dobrom slova zmysle. Drzim palceky! PS. ak mozem jednu radu, skuste pouzit lubrikacny gel, dostat kupit aj v drogeriach alebo v lekarni. Mohlo by vam to trosku pomoct:-)
este som sa nemiloval , a teraz mam možnosť prvykrat... ale trosku sa toho bojím, lebo moja priatelka už predtým mala partnera a ona to už vie. A ja nemožem pretiahnuť predkožku cez penis, tak cem vedieť ake to bude, či už mal niekto taky problem...dakujem pekne
moj prvy sex bol strasny..moj byvaly bol moj prvy, spala som s nim len dvakrat, dodnes den mam pocit, ze v sexe bol sebec. zakazdym som sa modlila, nech to uz skonci..v kazdom pripade ide o pristup, myslim, ze ak tvoj priatel bude pozorny a nezny, nemas sa coho obavat :) zelam krasny zazitok
draha marketta:
ako tak kukam ides dakedy z cesty ale neva... nechapem preco sa tym od trapi ked on xe ist do nej nie ona do neho... pane b. to su fakt seci mladi take dreva?
a k tej mojej rade: dobra penetracia rarucuje uspech. panenska blana 5-10 cm v nej a pokazit to nemoze jedine zeby ten jej mal 5cm-veho.
To je uplne normalne keď ťa to boli neboj to rýchlo prejde len sa nesmieš bať a tu chvíľu to musiš vydržať. Držim palce.
to si jej moc mudro neporadil,takýmto štílom si može lahko ublížit.ked bude dobre uvolnena pojde to aj bez toho nasilia.
dakujeme, vyskusame, odpiseme :)
ahoj zufala.skúste dlhšiu predohru,nech ta trošku dlhšie natahuje a dráždi,trebárs ústami atd...možno si malo vlhka a tak isto niesi uvolnena,musíš byt totalne uvolnena a potom nech pomaličky do teba vnika,ale asi takym sposobom,že len špičku a vytiahnut,zase len spičku a vytiahnut,takto pokračovat a skušat hlbšie a hlbšie,každym razom trošku postupit hlbšie,ale nie na silu.mala som kedysi podobný problém,ale to bolo už davno.alebo skus byt ty na nom a pohybuj sa ty,sama budeš citit,či sa povoluješ,či nie.skus a potom napis.pa
hm, deti, toto neni dobreeee :((( ono to nejde, furt sa tam dostane s penisom len asi 3 cm a potom dalej to uz nejdeeeeee, ja uz naozaj neviem, ako to mame spravit :(((