Prosim Vas, pomozte!Mam chlapca, za chvilku to bude pol roka co sme spolu a uz ma to prestava bavit- teda ten jeden jediny problem- este sme sa spolu nemilovali a velmi by sme chceli, ibaze on sa tam nemoze dostat, pretoze ja som strasne moc stiahnuta.. Uz ked mi tam da len dva prsty tak to dost boli a on nemoze pokracovat, lebo potom ma pocit, ze mi ublizuje.. Prosim pomozte nam niekto, lebo uz nevieme co mame robit..
Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?
no nech ho tam posuva dnu trosku pomalsie,aj ked to bude boliet,stale sa snaz uvolnit,ani nebudes vediet jak a bude tam ho mat cely.ked zacne robit pohyby,postupne sa ti to uvolni a roztiahne,zacne sa ti to viac pacit.a samozrejme musite byt dobre predtym podrazdeni a vlhki,potom to ide lahsie.
musi ho tam natlacit...proste nasilu...musi sa trocha do toho opret
dakujem za odpovded, lenze toho gelu a slin sme uz pouzili teda poriadne vela :) ale moc to nepomaha.. ale naozaj vdaka, pekny zbytok vecera
nuz, jedine co ti na toto poviem je, ze sa uvolni.. nie kazdemu sa to dari lahko.. a trpezlivost hlavne.. :) A aj dost vlhka musis byt.. potom to ide lahsie..no a mna osobne viac bolelo ked do mna vsuval prsty ako penis.... ak nie si dostatocne vlhka, pouzite gel alebo sliny... no v prvom rade, skus sa uplne uvolnit.. to pojde :)