Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?

Príspevok v téme: Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?
zufala

Prosim Vas, pomozte!Mam chlapca, za chvilku to bude pol roka co sme spolu a uz ma to prestava bavit- teda ten jeden jediny problem- este sme sa spolu nemilovali a velmi by sme chceli, ibaze on sa tam nemoze dostat, pretoze ja som strasne moc stiahnuta.. Uz ked mi tam da len dva prsty tak to dost boli a on nemoze pokracovat, lebo potom ma pocit, ze mi ublizuje.. Prosim pomozte nam niekto, lebo uz nevieme co mame robit..

zenska

no nech ho tam posuva dnu trosku pomalsie,aj ked to bude boliet,stale sa snaz uvolnit,ani nebudes vediet jak a bude tam ho mat cely.ked zacne robit pohyby,postupne sa ti to uvolni a roztiahne,zacne sa ti to viac pacit.a samozrejme musite byt dobre predtym podrazdeni a vlhki,potom to ide lahsie.

nataša

hej prvý styk bolí, skús roztiahnuť nohy čo najviac aby bol prístup k tebe čo najjednoduchší. aˇako už písali predo mnou, musí ho tam natlačiť, ak ťa to bude bolieť tak to nedávaj najavo a ked hej pokojne si zakryč - po tretí štvrtý raz si to budete užívať plnými dúškami.

sjella

hej.. najprv to musis proste prekonat.. kazdu (alebo aspon vacsinu) to napoprve boli.... tak sa uvolni a vydrz to:) potom to uz nebude az take hrozne. teda ak tvoj drahy nema giganticke proporcie :)

zufala

dakujem za odpovded, lenze toho gelu a slin sme uz pouzili teda poriadne vela :) ale moc to nepomaha.. ale naozaj vdaka, pekny zbytok vecera

sjella

nuz, jedine co ti na toto poviem je, ze sa uvolni.. nie kazdemu sa to dari lahko.. a trpezlivost hlavne.. :) A aj dost vlhka musis byt.. potom to ide lahsie..no a mna osobne viac bolelo ked do mna vsuval prsty ako penis.... ak nie si dostatocne vlhka, pouzite gel alebo sliny... no v prvom rade, skus sa uplne uvolnit.. to pojde :)