Prosim Vas, pomozte!Mam chlapca, za chvilku to bude pol roka co sme spolu a uz ma to prestava bavit- teda ten jeden jediny problem- este sme sa spolu nemilovali a velmi by sme chceli, ibaze on sa tam nemoze dostat, pretoze ja som strasne moc stiahnuta.. Uz ked mi tam da len dva prsty tak to dost boli a on nemoze pokracovat, lebo potom ma pocit, ze mi ublizuje.. Prosim pomozte nam niekto, lebo uz nevieme co mame robit..
Prve milovanie - ako sa tam ma dostat?
no teda suhlasim,,,prvykrat to mooc boli..a druhy to neni o moc lepsie.. ja som mala podobny problem.. nie a nie sa dostat dnu... ale fakt ta poloha na konicka pomahaa... sice riadne zabolelo.. ale potom to uz bolo len lepsie
matis a myslis, ze je to niekde napisane? :D ked sa stane, tak sa stane
caute zeny ja mam tiez ten problem...mate tuhu panensku blanu ja uz som s tym bola u doktora a ten mi to roztahoval aby sa do mna dalo vniknut uz sa da lepsie ale sialene to boli cele takze musim ist asi na chirurgicky zakrok nech mi ju uplne odstrani z tade lebo mi to uz riadne lezie na nervy o orgazme som totiz ani nechyrovala...nemusite mat ale az taku tuhu tu blanu v tom pripade to treba len stale skusat a prekonat to
no, ja mam presne taky isty problem.....a hoci mam uz dost rokov, prvy sex ma akosi obchazdal....a i ked mam staleho partnera, dost sa bojim, pretoze mam bolesti, mozno je to tym ze aj moj partner je uplne neskuseny a nevie presne ako na to, aby mi neublizil.....ved uvidime, ako sa to vyvinie, mozno bude neskor potrebne navstivit \\\"pana doktora\\\".
:D
ja poradim super sposob. SKUSTE ANAL!!! podla toho co pises, urcite do rite bude menej boliet v tvojom pripade ako do vaginy!
Ahoj..aj ja som mala tento problem..nedalo sa s tym nic robit. Tak ked isiel na "to" tak som proste zatala zuby a vydrzala. Prstami ked mi to robil tak to bolelo jak svina..a potom ked do mna vnikol tiez..ale pomalicky siel dalej a dalej po kusku..az vosiel cely..a potom to bolelo uz menej..a teraz to neboli vôbec. Treba vydrzat..drzim palce :)
mam priatela a chodime spolu uz viac ako pol roka..sex nas uz aj laka ale mam s toho trocha strach citam rady a prispevky ze treba byt uvolnena a neviem co a ze to skratka bude len on nie je tiez nejaky macher som jeho prva baba a mam strach ze nebude vediet co ma robit alebo aspon co by bolo pre mna lepsie keby spravi a menej ma to boli.neviem mozno som cudna ale zda sa mi to byt cudne ze by ma mal s palcom alebo prstami nejak na to pripravovat.. ak som jeho prva nebude mu to nechutne?