Odporúča sa po cvičení jesť??? ak áno, čo?? Vdaka :-)
Čo po cvičení jesť?
Nedávno sme vydali eKnihu "Z fitka do kuchyne, alebo čo jesť po cvičení a nepribrať" Svojimi receptami do nej prispelo 23 slovenských aj českých inštruktoriek a fitness tréneriek. Možno vám to pomôže - www.cojestpocviceni.sk
tvrdý tvaroh, mäkký -nízko, max. polotučný, biely jogurt polotučný, cottage cheese, skombinovať s nejakou zeleninkou, dusené kuracie/morčacie prsia, losos na prírodno, tuniak vo vlastnej šťave.. základ sú bielkoviny, mininum sacharidov a trochu zdravého tuku. Určite je chyba nejesť nič (záleží ale od toho, kedy a ako cvičíte). Ovocie večer určite nie,ani zemiaky, cestoviny, pečivo či iné sacharidy.
Hej, hej, presne:) Sexom sa chudne a kto sa smeje, tak pribera - ha, ha, ha.
najlepsie nic. iba pit mineralku.
ja by som chcela vedieť že celkovo kedy čo jesť a kedy cvičiť.. mám 51kg a 164 cm,23 rokov, nechcem radikálne schudnúť no chcela by som mať krajšiu a pevnejšiu postavu, no neviem ako na to :/
Natierka a Tiborko ak chcete napíšte mi mail a poradím vám ako na to, je to jednoduché treba len chcieť ;) prehry@gmail.com
a 2x do týždňa sa ti zdá pravidelný sex, pri ktorom schudneš ..dovoľ mi zasmiať sa ..ha ha ha ....
Vie mi niekto poradiť s chudnutím "na mieru" cez internet? Postavu a životný štýl opíšem cez mail.
Dobrý den, maá 16 rokov mám 65 kg, a 165 cm, chcem schudnúť na bruchu, ale zároven nabrať svalovú hmotu, čo by ste mi odporučili pred a po cvičení ?
Počul som aj že každý večer liter mlieka je dobré, ale preto to sem píšem, lebo neviem či to je dobrá rada :)
Budem rád ak mi napíšete na email.
Tibor99@email.cz