DIXI brezovy šampon na rast vlasov?

Monn29

Ahojte. Nic nie je lepsie,ako klasika-brezovy sampon dixi (pouziva sa aj v kadernictvach,pretoze podporuje rast vlasov), nezabudat pouzivat kondicioner od koncekov po polovicu vlasov, raz za tyzden dobru masku a je to. Ziadna veda. Obmedzit fenovanie, zehlenie, farbenie na minimum,rozne pripravky a vase vlasy zacnu rast a budu zdrave. Netreba zabudat na vitaminy z vnutra, vsetko sa odzkradluje na vlasoch aj nechtoch pri ich nedostatku.

callie

Ahojte, mne mamina za mladi dávala pravú brezovú vodu. Vlasy po nej rástli ako divé :) Tieto šampóny sú fajn, používam ich aj ja, píšu, že je v nich extrakt z brezy/žihľavy, ale len malé percento. Takže na jar, predtým ako sa rozvinú breze lístky, tak do kmeňa navŕtať dierku, nechať natiecť vodu, potom pekne ošetriť strom, aby neuschol. Skladovať v chladničke a ako som spomínala, po umytí vlasov vmasírovať do pokožky. Btw, táto voda sa dá vraj aj piť, obsahuje množstvo výživných látok ;)

Emusikk

Ahojte, hroznie by som chcela mat dlhe vlasy ale nejak mi nechcu rast (za pol roka asi 5cm) ci by ste mi nevedeli poradit co je najlepsie

anonymkacolett

Ja DIXI brezový a žihľavový používam rok, odkedy mi kaderníčka tak ostrihala vlasy, že z krásnych dlhých vlasov som mala vlasy ani nie po plecia - a to mám ešte kučeravé, ... a som s ním veľmi spokojná, vlasy mi tak nepadajú ako kedysi, začali mi rýchlejšie rásť, a sú oveľa pevnejšie a niekedy rozčešem vlasy veľmi ľahko a inokedy zas nie :)

dedy

Používam dixi už pár mesiacov, striedavo brezový a žihľavový. Začala som ho používať po poslednom ostrihaní rozštiepených končekov, to bolo v januári. Teraz je máj a končeky sú v poriadku, vlasy sú lesklé a pevné. Mala som pôvodne pevné vlasy, po hormonálnych zmenách a oslabení imunity sa oslabili, boli jemné, istú dobu boli aj bez lesku, taká slama, vypadávali, rozštiepené už po pár týždňoch od ostrihaní, potom mastné každý deň skoro, no prešli si čímkoľvek za poslednú dobu, tak som sa rozhodla vrátiť k prírode, tak som zvolila najdostupnejší dixi. Vždy keď vidím reklamu, že budete mať vlasy jemné a hebké tak ma ide poraziť, ja nepotrebujem jemné vlasy ale pevné :)) a odkedy používam dixi tak sú pevné, ťažko povedať či rastú rýchlejšie, ale nevypadávajú toľko, takže sa zdajú byť hustejšie. Kondicionér nepoužívam, a rozčesať ich zvládam. Takže spokojnosť na mojej strane :) Oplatí sa vyskúšať. Aj keď neodporúčajú sa alergikom, to môžu narobiť viac škôd ako úžitku.