tato tema je dost maximalne od veci, ale do skoly potrebujem vediet nazory ludi a myslim, ze je tu dost ludi na vyjadrenie. Otazka znie: moze byt na svete mier? aj odvovodnenie...tak ak by ste mi chceli pomoct tak sa prosim Vas vyjadrite.....ale prosim zadne take ze sem pisem od veci a blbosti...viem ze je to totalne od veci ale fakt by sa mi vase nazory zisli....dakujem
Moze byt na svete mier?
minuly piatok dali presne tuto otazku na Bayern 2, nahodou som bol na sluzobke a pocuval v aute...
imho nejake taketo stale stavy maju skor naznak totalitnej spolocnosti
Prečo ste všetci takí negatívny?? Áno pri tejto chorej dobe je mier ako tenké sklo, ktoré sa každú chvíľu rozbije pod váhou ľudí. Ale to neznamená, že je to nemožné. A čo je to vlastne mier?? Nevieme ho poriadne ani definovať a aj tak neveríme že sa udrží. Verte trochu. Väčšinou tá najnemožnejšia vec sa stane skutočnosťou.
dik za prispevky :D
jasne ze mier na svete nemoze byt. to uz skor bude ten koniec sveta ako mier, pretoze my ludia sme jednoducho taki, nedokazeme udrzat mier. a co to vlastne mier je?
Niektora vestica predpovedala, ze svet zaplavi zlta rasa. Ja si ale myslim, ze to nebudu Cinania, ale Romovia nakzeni zltackou.
preco si myslis ze tu bude mier? pravdepodobnejsie je ze tu bude púšť. casom sa tu mozno vyvinu dalsie formy zivota , ktore budu zas bojovat o uzemie, o jedlo. agresivita istych druhov je geneticky dana. preto su niektore zvierata dravce a niektore su pokojne prezuvavce :)co sme my za druh...niektore narody su prirodzene bojovnejsie.
Somozrejme, že mier môže existovať.
Zlé vlastnosti nie sú geneticky dané. To ti potvrdí nejden vedec. Je to mýtus....
Na koniec tu bude aj tak mier, ale na nás záleží, že kedy toho dosiahneme... o 50 rokov, o 100 rokov, o 1000 rokov ?
Musíte začať od seba a nevyhovárať sa na genetiku....
samozrejme ze nemoze..inac by sme sa premnozili...uz aj tak je nas vela,tak to priroda riesi roznymi katastrofami,za ktore mozu len a len ludia.nevedia si vazit matku prirodu. a inac viete ze o 20 rokov bude najdrahsia surovina OBYCAJNA VODA?