Ahojte mám 17 rokov možno sa Vám bude zdať že si také niečo zažívam každý deň ako bežná mladá baba.Dnes ma nechal priateľ presne v deň keď sme mali 11 mesiacov.Veľmi ma to zasiahlo pretože sme mali veľmi intenzívny vzťah,boli sme spolu každý deň,poznali sme vzájomne svojich rodičov,obetovali pre seba veľa,aj veľmi veľa priateľov..teraz netuším čo mám robiť,iba plačem a s každým sa hádam.Nezvládam to pretože sme boli na seba dosť naviazaný..prosím pomôžte mi,čo mám robiť,bojím sa že to nezvládnem...:(
Prvý ťažký rozchod
A MAS ODPOVED KAZDY DEN BYT SPOLU BY SOM NEZVLADLA ANI JA S CHALANOM tizz mam 17 a pol som spolu s chalanom rok pred 11 mesiaco mal aj on tiez obdobie ze uz ma nechce ako ocividne aj tovj nejaky problem ma no ale to je z inych dovodov moc sa milujeme aj on mna robi premna vsetko sme dotyzdna 3krat spolu a takto sme viac zvacny teraz som aj chory uz druhy tyden ho nevidim raz bol prec na mesiac a hovorim ti nebudte tak moc spolu potom si lezete nanervy a neni to dobre
dnes sa tu tusim vsetci rozchadzaju...ukludni sa, nic nie je iste, mozno ti rano zavola a udobrite sa.