Ahojte mám 17 rokov možno sa Vám bude zdať že si také niečo zažívam každý deň ako bežná mladá baba.Dnes ma nechal priateľ presne v deň keď sme mali 11 mesiacov.Veľmi ma to zasiahlo pretože sme mali veľmi intenzívny vzťah,boli sme spolu každý deň,poznali sme vzájomne svojich rodičov,obetovali pre seba veľa,aj veľmi veľa priateľov..teraz netuším čo mám robiť,iba plačem a s každým sa hádam.Nezvládam to pretože sme boli na seba dosť naviazaný..prosím pomôžte mi,čo mám robiť,bojím sa že to nezvládnem...:(
Prvý ťažký rozchod
tak mu napis ze ta hlboko sklamal, ze si si myslela ze sa vie spravat ako dospely zodpovedny muz a nie zbabelo napisat do sms ze sa rozchadza a neudat dovod. ze takto sa problemy neriesa. ze si si myslela ze ste priatelia. ze ma aspon tolko guraze aby ti do oci povedal ze ta uz nelubi. ze nech ti nevola, nepise, lebo si na neho hrozne nastvana lebo je totalne loser ktory ju sklamal a v zivote ho nechces vidiet. a vypni si mobil
asi dnes nezaspis ale chlapi neznasaju ked ich odkopnes. uvidis ze sa nad tym zamysli a napise - ak teda uz nema inu a nema ta na haku.
nedviha,neodpisuje
patulik to je fakt odveci, sak mu zavolaj a spytaj sa ho co mu je
tak mozno chlapik je taky typ cloveka ze nema rad ked su spolu kazdy den aj takych poznam ne jedneho!
prave nechapem raz ti povie ze ta miluje potom zrazu je nestastny? toje jak ?
tyshka to ty si pisala ze je to preto ze su spolu moc, ze si lezu na nervy
tak ja nechapem, clovek sa predsa len tak nerozchadza, toboz nie ked miluje...
my sme sa nepohadali,vcera mi este volal a vsetko bolo v pohode
JAJKA: ja neviem nikdo ma nechape som pisala nekde ze si lezieme nanervy?:D abo co?! aj my sme spolu vtedy kedy len vieme boli casi ked sme mohli byt spolu kazdy den bolo super ano bolo ale to boli zaciatky no kedze nemam tak HOVORIM TEDA PISEM ZE SME SATSTNY AJ KED SA VIDIME PAR KRAT CO LEN MOZEME VIDIET!:)CHAPES?
to aj ja...on aj teraz mi povedal ze ma miluje...ja mu aj verim ,nikdy mi neklamal,ani v tych najhorsich veciach...cize o tom zase viem svoje