Ahojte mám 17 rokov možno sa Vám bude zdať že si také niečo zažívam každý deň ako bežná mladá baba.Dnes ma nechal priateľ presne v deň keď sme mali 11 mesiacov.Veľmi ma to zasiahlo pretože sme mali veľmi intenzívny vzťah,boli sme spolu každý deň,poznali sme vzájomne svojich rodičov,obetovali pre seba veľa,aj veľmi veľa priateľov..teraz netuším čo mám robiť,iba plačem a s každým sa hádam.Nezvládam to pretože sme boli na seba dosť naviazaný..prosím pomôžte mi,čo mám robiť,bojím sa že to nezvládnem...:(
Prvý ťažký rozchod
my sme spolu tiez kazdy den a predstav si ze si nelezeme na nervy. isty cas bola ponorkova choroba ale to preslo. v tom to neni.
neboj patulik, to si vysvetlite. dufam ze nie je moc tvrdohlavy ked tak razantne vyhlasil ze ked sa rozide tak nadobro a nebude chciet dodrzat slovo len aby ukazal...kvoli comu ste sa pohadali?
no nemohol ta milovat najviac na svete ze uz zrazu neni stastny:-O ako jasoms i tiez povedala pri byvalom milujem ho pritom som dosla anto ze som ho mozno lubila az neskorej bo si teraz slepa a boli ta to ..no ale teraz som zamilovana viem to lebo som parveci zazila s chalanom pricom som dosla nato ON JE TEN PRAVY! A ON TIEZ!
on nieje moj prvy,cize viem ake to je rozchadzat sa,no toto je nieco ine,milovali sme sa najviac na svete...a potom prislo toto
neze lezete ale tak kazdy den spolu byt? ja neviem co bysom povedala ako 17 rocna kazdy den mojmu chalanovy kazdy den? kedmam prax tak sa vidime viac krat ked mam skolu tak odpiatka do nedele staci kadzy den sa mi ozve vzdy ked vie mi hned vola:) staci mi:)neviem ked sme boli kazdy den spolu bolo nam super ale kedze mam aj skolu dovolit si nemozem predsa skola jed olezita uz teraz ! aj on tiez ma skolu takze staci nam:)sme stastny:) ale uz kedze koncim skolu uz by sme chceli potom aj anjst byt nejaky:)
nehovroim otom okey kazdy den spolu ale vtakom mladom veku chalani su iny no ja bysom brala tiez kazdy den on zas moc nie aj ked viem ze ano bo po kazdom hovroe kedze som chor ami hovori ze mu chybam no nevadi:)
tak mas odpoved proste ta ani nelubil..jeto tazke no :( malasom uz ajja take viem jak sa citis odzajtra okamzite ked mas najlepsie kamosku kamosa ihned padat von vyrozpravat sa vyplakat ked treba zapit si ked ces a zit hend to budes mat zatebou zla predstava malasom to tiez som bola taka zrutena no a nakoniec som si nasla lepsieho o 10000000x sme uz spolu rok a mesiac som stastna a pritom pri byvalom som si pvoedal aze uz zadnehjo nechcem si mlada mas cas zi!
tyska to je blbost, ak si z niekym leziete na nervy kvoli tomu ze ste spolu castejsie ako par krat do tyzdna nebodaj do mesiaca tak to asi nebude ten spravny nemyslis? hmm?
dovod je ze on uz nieje stastny a nema dovod na usmev a tak to nevladze..ze chce zacat opat znova zit
Tyshka- aj my sme boli mesiac od seba,cez vikendy niesme spolu vobec...ale preste ja tomu nerozumiem...zo dna na den..a oznamil mi to hlupou sms-kou
take mi povedal aj on:D stale sme spolu a sme stastny lebo ked clovek miluje tak da sancu aj tu druhu aj tu tretiu ked ta miloval tak nevydrzi bez teba!
dovod ze rpeco ste rozisli je?
Neudobrime on nieje taky typ,viackrat ked sme sa rozprvali tak povedal ze ak sa rozideme tak uz nadobro :( prave preto sem aj pisem ,pretoze viem ze je to definitivny koniec