Zijete niekto s muzom v znameni VAHY? Mojho manzela nespoznavam , on sa potrebuje kazdy den hadat.
Muz vahy
ved hod jeho udaje - datum, cas a miesto narodenia do osobneho horoskopu na www.zverokruh.sk a uvidis co je zac. Tam sa ti vypocitaju vsetky aspekty, polohy planet v znameniach a domoch a hlavne si vsimni aj jeho ascendent - ten vela napovie.....inak na mna ten horoskop celkom sedi
ja milujem vzdušné znamenia: váhy, blíženci a vodnári, pre všetkých je základ komunikácia, sú to skôr mierumilovné stvorenia, ktoré túžia po harmónii
no moj otec je tiez vaha, a s nim je teda riadne tazky zivot. ale on ma proste taku zvlastnu povahu, nemyslim si ze to je o znameniach. mozno ano. ale malokedy.. je taky vecne nespokojny. a raz som mala aj frajera v znameni vah, no ten bol tiez pekne podozrievavy, ziarlivy, a zamykal ma v byte, nexcel ma pustat domov ani... asi to nebude az take pozitivne znamenie. aj ked ja sa podla toho nejak extra neriadim, hmmm
tie znamenia su hovadina, je to spravene tak aby to osalilo vasu mysel a vy, aby ste verili ze to je skutocne tak :-)
moj ocko je v znameni vahy a je to ten najlepsi manzel a otec na celom sirom svete.. :) s mamkou vychadza vyborne ..zboznujem ho
neodvodzuj vsetko od znamenia...to fakt nemusi byt nejaky smerodajny znak
som váhy. na mna by fungovalo hádat sa ale s úsmevom
Moj otec aj dedko su vahy. A su vazne taki pokojni, kym ini sa nad niecim rozculuju, oni si z toho este robia srandu.
Ze sa potrebuje hadat, oni tiez maju take dni, ked vsetko ofrflu a zaparaju. treba ich nechat, nech sa vyhovoria, jednym uchom dnu a druhym von, vacsinou to obom stranam pomohlo.
A to, ze sa tak zacne chovat, ked ma iny vztah? Podla mna sa kazdy chlap zacne tak chovat, ked ma bokovku. V hocijakom znameni.
cica, prepáč, to som asi fakt nemala, vieš ale moja mama je psychologička a veľmi často jej volajú ľudia aj domov a počujem, ako cez telefón rieši práve také podobné situácie, tak ma to napadlo. ale samozrejme v tomto prípade môže byť problém úplne iný.
maruska-no to si jej teda dala chudera sa trapi a ty jej ešte pridaš,,to vobec neni pravda,,,niekedy može byt problem v praci,v rodine,,,skus patrat po pričine normalne si s nim sadni a povedz mu ako to vidiš ty a či ma nejaky problem ste predsa partneri a problemy treba riešit spolu,nedaj sa odbit že sa nič nedeje,ked takyto nebol iste sa niečo stalo
čsto som počula, že muži začnú byť hádavý vtedy, keď si nájdu iný vzťah a nevedia, ako to manželke povedať. vtedy im na nej začne všetko prekážať a sú podráždený. mala by si sa s ním asi otvorene porozprávať čo sa deje. nemá význam to v sebe dusiť.