Zijete niekto s muzom v znameni VAHY? Mojho manzela nespoznavam , on sa potrebuje kazdy den hadat.
Muz vahy
urcite sa vrati.. ja by som skusila taktiku ho viac menej ignorovat.. riesit len zakladne veci domacnosti,ci jedol,co ma na opratie,ze v chladnicke desiatu. a to je vsetko.dat mu pocitit
Aj moj bol vzdy pohodovy, asi ho naozaj nieco dusi, len to z neho dostat. :-(
Dufam ze sa navrati harmonia.Dakujem
aj moj priatel je vahy a dal by sa natriet na chlieb, je taky nekonfliktny... ale ja si myslim, ze vsetko zavisi od povahy cloveka, znamenia zverokruhu sedia na cloveka iba velmi velmi malo
no to sa mi nezdá, môj ocino aj brat sú obidvaja váhy a pohodovejších chlapov nepoznám. nielenže sa nehádajú, ale majú stále dobrú náladu. obidvaja majú práveže radi keď je doma pohoda, harmónia. skôr mama má tendencie byť výbušnejšia, ale veľmi sa jej to nedarí, lebo s nimi sa ani nedá pohádať. len čo začne trocha ostrejšie reagovať, ocino ju hneď vystíska a vybozkáva a mama sa začne smiať. a brat je celkom taký istý. jeho frajerka stále hovorí, že je to najsuper chlap, akého pozná. myslím, že váhy majú radi pohodu a kľud, dokonca aj v horoskopoch sa to tak uvádza a ja to z domu môžem potvrdiť. možno bude chyba v tebe,nie? alebo je ten tvoj nejaká atypická Váha.
fungujem s muzom Vahy.. ktory ma starsiu priatelku, jeho domenou je mat vo vztahu klud a pokoj.jedno co nema rad su hadky a nezmyselne rypania..tie casto riesi so svojou priatelkou...podla mna ak sa hada a vyvolava doslovne hadky tak je nieco co ho škre a nemoze to zo seba dostat von,tak sa ventiluje na tebe