Ahojte boli ma dost v podbrusku a a mam vytok .. bola som na gynekologii a doktorka mi dala lieky .. len ked som si teraz pozerala na internete veci okolo toho ta bolest moze byt sposobena aj tehotenstvom.. menstruaciu som sice minuly mesiac mala ale to neznamena ze tehotna nemozem byt ... a ešte som si spomenula ze ta menstruacia bola ina ako ostatne dva dni som len spinila potom som mala menstruaciu ovela silnejsiu ako zvycajne tak teraz som na važkach ...no ale chcela som sa spytat ci by doktorka zistila tehotenstvo len obycajnou prehliadkou co je sono a neviem co to tam este robila :)... krv mi nebrala ... keby to bolo tehotenstvo bola by som v siedmom tyzdni popripade ake priznaky sa deju este v siedmom tyzdni ?... dakujem
Gynekologicka prehliadka.. da sa to zistit ?
ak je dokladna tak to zisti. opyta sa na poslednu menstruaciu, cize vie ktory den cyklu si a podla toho zmera vysku endometria, ak by sa jej nieco nezdalo, vzala by krv na beta hcg
ked sa na to nezamera tak nezisti
kukucka....to je divna lekarka,moja sa vzdy spyta kedy som mala posledny menzes na takom kalendari,potom ma vysetri a ked sa jej nieco nezda,posle na sono.az potom ked sa vyluci tehotenstvo väcsinou pichne vyvolavacku,popripade nasadi lieky ak je tam aj nieco ine ....
Čavte ja mam podobny problem...tiež mam dost priznakov a menštruacia sa mi nedostavila..bola som u gynekologičky a ta sa ma spytala či som tehotna a ja som jej povedala že neviem :D tak ako to by mala zistit ona...a povedala mi len že je to možne a dala mi nejake lieky, ani neviem načo poriadne a povedala že ak sa mi nedostavi menštruacia do 2 tyždnov, tak mam prist...robila mi obyčajnú prehliadku, bez sona.
tak to ti uz neporadim. ale tak malo by byt viditelne aj na sone, ak sa zmeni nieco na zenskych organoch...ale to je len moj nazor, skutocne neviem. Snad ti niekto poradi lepsie :-)
ved aj to je ultrazvuk, len sa to robi zvnutra
Ale ona mi robila len vaginalne sono nie ultrazvuk ...
nebola som tehotna, neviem, ako je to s mocenim :-). No caste mocenie samo o sebe moze byt z roznych inych dovodov - hormony, metabolizmus, nachladnutie, zapal... ak by si bola tehotna, tvoja doktorka by to urcite videla a urcite by ti to povedala ;-)
a v 7 tyzdni uz sa prejavuje caste mocenie ??.. ci az neskor ?