Ahojte boli ma dost v podbrusku a a mam vytok .. bola som na gynekologii a doktorka mi dala lieky .. len ked som si teraz pozerala na internete veci okolo toho ta bolest moze byt sposobena aj tehotenstvom.. menstruaciu som sice minuly mesiac mala ale to neznamena ze tehotna nemozem byt ... a ešte som si spomenula ze ta menstruacia bola ina ako ostatne dva dni som len spinila potom som mala menstruaciu ovela silnejsiu ako zvycajne tak teraz som na važkach ...no ale chcela som sa spytat ci by doktorka zistila tehotenstvo len obycajnou prehliadkou co je sono a neviem co to tam este robila :)... krv mi nebrala ... keby to bolo tehotenstvo bola by som v siedmom tyzdni popripade ake priznaky sa deju este v siedmom tyzdni ?... dakujem
Gynekologicka prehliadka.. da sa to zistit ?
ak by si bola uz v 7. tyzdni, na sone by to bolo jednoznacne vidno.
hej spravím si test hned zajtra , len mne az dnes napadlo ze by som mohla byt aj tehotnaa...tak som sa chcela spytat cii nahodou niekto nevie neako poradit
však si sprav test a nestresuj zbytočne
podla mna by to na sone videla...aj keby ti krv brala, tak len tak to nezisti..proste testy ma tehotenstvo sa robia len v pripade podozrenia, nie pri kazdom odbere
nechapem preco si nekupis test ked sa bojis...maju ho v kazdej drogerke za 2-3 eura