HM.. mam depku, mam skoro 33r. a nemam vztah, vraj je to divne a zeny uz v tomto veku maju aspon jedno dieta.. jasne ze niesom sama, ale nie je to bezne .. mam cakat teraz ze si najdem cudaka? lebo prichadzam do kontaktu s takymito ludmi, cez zoznamky .. normalne ani neviem co vlastne chcem a co som chcela napisat, ak ma nieco napadne dopisem ... lebo taka melancholia na mna prisla od rana .. pritom som v pohode ale vcerajsi rozhovor na nete s jednych chalanom ma dost rozladil
Po 30tke a nic
goccia no vidis , iba si potvrdila , ze to cele bezdovodne vyprovokovala Januliiik78 a sabynka. tak co sa potom cudujes? kazdy reaguje na utok rozdielne , jeden je tu prehnany filozof a bude tu vypisovat litanie a iny proste napise odpluc , co si mysli. navyse Januliiik78 je vazne nejaka divna , lebo da si sem prispevok , v ktorom chce pocut nazory a rady inych a hned na to zacne napadat toto forum , len preto , ze ona sama je neschopna a hlupa a ked jej niekto chce pomoct tak napadne aj jeho? to kam sme sa dostali , ved ked sa nevie normalne spravat tak nech tu nezadava temy a radsej nech vyrevuva doma do vankusa. nemam v umysle tu byt niekoho obhajca , ale mne sa to tu tiez viac-krat stalo , ze ma tu nejake zakomplexovane hlupane bezdovodne napadli tak tusim velmi dobre ako sa veci maju / to ze niekto potom vypeni je uplne normalne
bertoliny napisal osudnu vetu - Chyba je v tebe a nie vo fore.
nato Januliiik78 napisala, ze je zatrpknuty a ci nema nejaky komplex (myslim, ze nebyt tej vety od bertolinyho, nenapisala by to)
sabynka napisala "sympatak velky" a "skromnost nadovsetko", lebo sa jej z jeho prispevku zdalo, ze chlapec je nesebakriticky a vela si o sebe mysli
a bertoliny na to uz len, ze "mrochty blbe" a "riadne chudery" a tie dalsie pomenovania uz nepisem
bertoliny moze mat super nazory, ale v reakciach sklzol do fakt primitivneho pouzivania nadavok, takze to stratilo akukolvek uroven.
presne tak ja si myslim , ze bertoliny len podrazdene zareagoval na prispevky tych dvoch zien pred nim , co sa mi zda pochopitelne , kedze ho nechutne napadli a on sa vlastne branil , aj ked trochu svojskym sposobom. ale podla mna su na vine tie dve. JJ78 ty mas kolko rokov , ked mas pocit , ze mozes rozdavat rady ako sa ma clovek spravat v konkretnych situaciach a ako sa ma s kym bavit? alebo si myslis , ze tu takto zbalis nejaku zenu ? ak ano tak na to zabudni , tu letia na nieco uplne ine , urcite nie na predstieravo citlivych filozofov.
Prebehla som si zopár Vašich príspevkov a prečítala som si aj názory: bertoliny, keďže ste sa ani neviem prečo, tak akosi do seba (do neho) navzájom "obuli"))
Neviem, ale jeho myšlienky postrehy sú OK a je len málo ľudí s tak triezvym trefným názorom na svet / ľudí / vzťahy / atď vôkol nás
A zas tu z tohto tu nerobte vojnu žien verzus muži))) pohodičku Vám ,-)
Tak tak ten cudak len dokazuje aky je sprosty, a preto je urcite sam, neviem o co mu ide, ale stava sa na roznych forach bohuzial ze sa najdu aj taki primitivi a bez priciny si najdu dovod si robit dobre na ukor druheho
bertoliny,
keď som začal čítať tvoje príspevky, v niečom som ti aj rozumel, no chcel som ti odporučiť, aby si bol "gentleman", o ženách sa tvojim štýlom nevyjadruje, ani sa so ženami takto nejedná.
No, keď som dočítal tvoje reakcie až po najaktuálnejšie, tak ostal vo mne divný pocit, že k akej neprípustnej neprajnosti k neznámemu človeku, zlobe môže viesť anonymná diskusia ...
Bertoliny .. vazne? :)
by som ani nepovedala ze tak idu prispevky:) ja len ze inde mas lepsie a mas lepsi prehlad... a
inak vidim ze budes dost zatrpknuty podla tych prispevkov, co pises, nejaky zeby komplex?? :) vzdy nejakych cudakov spominas a mozno ty si najvacsi ;)) ci?
bertoliny
Fyzický vzhľad je vec pohľadu. Možno si tá tvoja slečna povedala: "No, nie je moc sympatický, ja mám predsa len vyššie nároky, ale dám mu šancu." ;-)
Skromnosť nadovšetko, sympaťák veľký :-).
Aj tak tu nepomôže filozofovanie, kto je aký, kto by čo mal robiť...aj tak sa nikdy nezhodneme - muži budú stále tvrdiť, že je ťažké nájsť normálnu ženu a my budeme stále tvrdiť, že je ťažké nájsť normálneho muža :-) ....
Januliiik78: Nestrácaj nádej, kto hľadá nájde. Na druhej strane Ti nezávidím, ja som bol zúfalí keď som nemal vzťah ešte v 23... Keby to trvalo o 10 rokov viac, tak sa možno zbláznim :-)
januliiik78 ty si z toho akasi zmatena. To si este vazne nepochopila, ze prispevky idu za radom, podla toho kedy boli pridane, ale smerom odspodu na hor? To znamena, ze najvrchnejsi prispevok je prispevok pridany naposledy. Navyse pri kazdom prispevku mas uvedeny este aj cas, kedy bol dany prispevok pridany. Chyba je v tebe a nie vo fore.