Po 30tke a nic

Príspevok v téme: Po 30tke a nic
Januliiik78

HM.. mam depku, mam skoro 33r. a nemam vztah, vraj je to divne a zeny uz v tomto veku maju aspon jedno dieta.. jasne ze niesom sama, ale nie je to bezne .. mam cakat teraz ze si najdem cudaka? lebo prichadzam do kontaktu s takymito ludmi, cez zoznamky .. normalne ani neviem co vlastne chcem a co som chcela napisat, ak ma nieco napadne dopisem ... lebo taka melancholia na mna prisla od rana .. pritom som v pohode ale vcerajsi rozhovor na nete s jednych chalanom ma dost rozladil

Januliiik78

Makovnik pocuj mne moze hocikto blbe napisat, a ja nemozem to som akoze ja blba, ty nie si ze?

Kto si ty prosim ta? aka uz len dolezita osoba a o co ti ide?

To ci ja som bola na rande teba do toho niet. Ja mam sancu ale ci ty pri tvojich dobrych "radach" ake plodis ...

AdamKrt

Januliiik78:

nemas vztah, chapeme.
Tak si ho hladaj, kde je problem ? Tiez som sam, dokonca som starsi o rok, mozno skoro 2 od Teba, tiez nemam partnerku, musel som nedavno ukoncit vztah, ale hladam, hladam, hladam... Netreba to vzdavat :)

Januliiik78

bertoliny ... ha ha nevysmial ma, lebo sme si rozumeli, vidis az teraz citam ten duchaplny prispevok, co si vyprodukoval :) aj celkovo mas take no, sice neviem kolko mas rokov ale uplne fakt prispevky chudaaka, ktory je total zakomplexovany, taki zvyknut pisat perly ducha :)

Januliiik78

Boze to je sila, to clovek tu nemzoe nic napisat fakt, maala som v ten den taky problem, asi ze ho tu napisem, ako vela inych ludi.. vo co gou??

Na to je toto forum asi nie? / to je pre toho Uhlika, prip. truhlika, kedze nevie citat :))/ ostatne veci ma uz nejak nezaujimali, precitala som si co som chcela a to je vsetko, dakujem. Proste som cakala ine odpovede, lebo moj problem je trosku hlbsi, ci mam alebo nemam niekoho, to je trosku povrchne, ale kedze som zistila aki su tu ludia, tak uz viac nenapisem, bola by to skoda.
Mal by tu byt psycholog, zvyknu byt na takych strankach, to uz by bolo ine.
Presne tak Goccia ! mala pravdu, vystihla to. Napr. toho makovnika, alebo tu makovnicku nechapem hej, precitala som si len zaciatok reakcie a ani som nedocitala lebo to nemalo zmysel. Ja ani neviem kde som koho napadla, to je uz asi sila trosku, tak mne to nejaky primitiv ide nadavat, alebo co za bludy pisat a nakoniec este ja som vinna lebo on je chudak ten ktory sa svojsky branil a makovnikovi sa to paci. A este je tu aj rozhodca, kto ako ma reagovat, JJ78 napr.. No neviem co si mysliet, ale ja som si precitala nazory co som chcela, a na to zacal ten Bertoliny. A kto je potom divny. Clovek mu napise pravdu, ale pravda sa tazko pocuva to je to najhorsie.

jajka001_

bertoliny, nenapadlo ti, ze to dievca s ktorym si bol na rande si rovnako ako ty si pripadas pekny, moze aj ona sama sebe si pripadat pekna? :) okrem toho, mohla ti klamat. povedat ze nie si fyzicky pritazlivy je jednoduchsie ako povedat ze si jej nesympaticky.

uhlik

Myslim, ze skor je cudna Janulik, ked vypisuje taketo hluposti na forum o zdravi.

Nie kazda zena je pre muzov zaujimava. Tie, co su pekne su na prvy pohlad zaujimave, ale s tym si dlho nevystacie.

andrea1983

mam 31, aj ja som sama a nemyslim, ze je to cudne len som nenasla muza,pri ktorom by som sa citila dobre a mal by rovnake nazory na zivot,uznaval by rovnake hodnoty ako ja,....aj ja som sa predtym trapila preco tie ine dievcata maju chlapcov a ja nemam...preto lebo podaktorym dievcatam je uz potom jedno ze v podstate su zo svojimi nestastne ale je to pre nich zahambujuce ze nemaju partnera ved spolocnost tvrdi a od nas vyzaduje aby sme toho parnera mali...a plati to aj na muzov...ani oni velakrat od stastia pri svojih polovickach neumieraju.....ale beru to tak ked uz nic lepsie aj takto dobre....a ja taky vztah uz nechcem mat....

GorillaZ

Vratme sa k tej myslienke kedy je clovek cudny/divny/nesympaticky. Toto je podla mna jedna z najdolezitejsich veci preco niektori ludia nie su schopny nadviazat priatelstva.

Moj nazor na to je taky ze za cudaka povazujeme niekoho povrchne a na zaklade urcitych niekedy az prehnanych faktorov. Zaujimave je ze sa takmer vzdy jedna len o cudaka chalana. Este som nezazil zeby na nejaku babu hodili nalepku cudacka. Ale na chalanov, to je iny pribeh :(

Ci uz je to povrchne alebo nie, ked sa niekto od nas vyrazne odlisuje v povahe, skusenostiach a vzhlade tak si zacneme mysliet ze ten clovek je divny. No ale, sme vsetci iny takze budu ludia pre ktorych sme divny, ALE aj ludia pre ktorych sme "cool".

Pozrite sa na svojcih priatelov a znamich, vyberte tych ktorych povazujete za divnych. A potom na tych co si myslite ze su "cool". V com j rozdiel ? Uprimne si odpovedzte na otazku ci ste tych divnych neposudili povrchne.

Ja osobne ludi nevnimam takymto sposobom. Respektujem ze sme vsetci iny, takze cudactvo nie je u mna na mieste. Skor posudzujem ludi podla ich zlych a dobrych vlastnosti, a v neposlednom rade aj podla toho ako si rozumieme.