ahojte,chcela by som poprosit o radu.Totizto nosim okuliare na dialku a mam zeleno-hnede oci.neviete ako si b som si ich mala malovat aby som ich aj s okuliarmi zvyraznila?najmä tu zelenu farbu oka.a este jedna vec,ze ked si ocny tien v ceruzka nanesiem na cele oko,tak po case sa mi ceruzka usadza v zahyboch a je to nepekne.Neviete co s tym?Dakujem za kazdu radu
MALOVANIE OCICIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
Dievcata... mier.
Je piatok, svieti slniecko... :)
myslela som si ze sa svami da pokecat konecne mam volno ale nenasla som s vami zabavu neviete ani co to je.Ja som sa nevichvalovala ty si povedala ze mam trojrocnu ucnovku a ze som najmudrejsia ze som zjedla vsetku mudrost tak neviem o co ide.len som pre tvoju zvedavost odpisala kto som a aku skolu mam.tak sa maj a hlavne sa pekne namaluj.
sara a co ked ves 4 jazyky? a co ked mas vs? a co ked si licila nejaku angelinu? koho to zaujima? mna teda nie, ja vs nemam, ale to neznamena ze som sprosta a tiez nejaky ten jazyk viem a aj licit viem pekne a co.. a my sme hlupe? no neviem kto z nas tu je blbsi
no ja som chcela radu, ja som aj napisala ze sa nevyznam v liceni tak fraisee sa mi snazila pomoct...fajn ak si taka mudra tak si mohla hned napisat nejako slusne ze sme na omyle a nie ze sme hlupe a nic v hlave nemame.........aj ja mam vysoku skolu a co ma byt?????a ja som ta neotravovala, zacala si tu vyskakovat ty!!!!!!!!!aka si ty pekna, mudra a inteligentna, a samozrejme znama ..no a co, pr emna za mna si bud kto chces...ale uber z namyslenosti...tak isto si len clovek ako aj ja.....a ziaden inteligentny clovek neuraza a nenadava!!!!!!!!lebo inteligentny clovek risi problemy s rozumom !!!!!!!tot vsjo!!a precitaj si vestky svoje prispevky co si nam popisala!!!!!!!!
baby ste naozaj hlupe to som si teda o vas nemyslela.chcete ist do ringu tak chodte ale s vami rovnymi...
baby do ringu :)))))))))
ivka mam vysoku skola viem 4.jazyky sveta beham po celom svete.ja som neurazila nikoho kto tu trepe si ty daj uz pokoj a nechaj tych ktori chcu odo mna radu.
sara ja nechapem, ze ked si mudra vizazistka, preco odsudiás ludi a nepomozes im s trampotami.
akoze by the way, nie je vizazistka ako vizazistka, a ked vizazistka povie ze vie vsetko o malovani ako ty sara, tak klobuk dole. musis byt fakt dobra.. tak dobra ze radsej povies ludom aby sa nemalovali :)
och sara, stastie ze ty si zjedla vsetku mudrost sveta........ty si NAJ a hlavne v urazani!