MALOVANIE OCICIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Príspevok v téme: MALOVANIE OCICIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
livka

ahojte,chcela by som poprosit o radu.Totizto nosim okuliare na dialku a mam zeleno-hnede oci.neviete ako si b som si ich mala malovat aby som ich aj s okuliarmi zvyraznila?najmä tu zelenu farbu oka.a este jedna vec,ze ked si ocny tien v ceruzka nanesiem na cele oko,tak po case sa mi ceruzka usadza v zahyboch a je to nepekne.Neviete co s tym?Dakujem za kazdu radu

sara

myslela som si ze sa svami da pokecat konecne mam volno ale nenasla som s vami zabavu neviete ani co to je.Ja som sa nevichvalovala ty si povedala ze mam trojrocnu ucnovku a ze som najmudrejsia ze som zjedla vsetku mudrost tak neviem o co ide.len som pre tvoju zvedavost odpisala kto som a aku skolu mam.tak sa maj a hlavne sa pekne namaluj.

fraisee

sara a co ked ves 4 jazyky? a co ked mas vs? a co ked si licila nejaku angelinu? koho to zaujima? mna teda nie, ja vs nemam, ale to neznamena ze som sprosta a tiez nejaky ten jazyk viem a aj licit viem pekne a co.. a my sme hlupe? no neviem kto z nas tu je blbsi

ivka2

no ja som chcela radu, ja som aj napisala ze sa nevyznam v liceni tak fraisee sa mi snazila pomoct...fajn ak si taka mudra tak si mohla hned napisat nejako slusne ze sme na omyle a nie ze sme hlupe a nic v hlave nemame.........aj ja mam vysoku skolu a co ma byt?????a ja som ta neotravovala, zacala si tu vyskakovat ty!!!!!!!!!aka si ty pekna, mudra a inteligentna, a samozrejme znama ..no a co, pr emna za mna si bud kto chces...ale uber z namyslenosti...tak isto si len clovek ako aj ja.....a ziaden inteligentny clovek neuraza a nenadava!!!!!!!!lebo inteligentny clovek risi problemy s rozumom !!!!!!!tot vsjo!!a precitaj si vestky svoje prispevky co si nam popisala!!!!!!!!

sara

ivka mam vysoku skola viem 4.jazyky sveta beham po celom svete.ja som neurazila nikoho kto tu trepe si ty daj uz pokoj a nechaj tych ktori chcu odo mna radu.

fraisee

akoze by the way, nie je vizazistka ako vizazistka, a ked vizazistka povie ze vie vsetko o malovani ako ty sara, tak klobuk dole. musis byt fakt dobra.. tak dobra ze radsej povies ludom aby sa nemalovali :)