ahojte,chcela by som poprosit o radu.Totizto nosim okuliare na dialku a mam zeleno-hnede oci.neviete ako si b som si ich mala malovat aby som ich aj s okuliarmi zvyraznila?najmä tu zelenu farbu oka.a este jedna vec,ze ked si ocny tien v ceruzka nanesiem na cele oko,tak po case sa mi ceruzka usadza v zahyboch a je to nepekne.Neviete co s tym?Dakujem za kazdu radu
MALOVANIE OCICIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
fraisee ja neviem aku mas plet a ako vizeras ale keby si za mnou prisla určite by som ti vedela poradit.ak mas moc bledu tvar staci si davat kazdy vecer olivovy olej mierne zohriaty na tak 5.min po dvoch tyzdnoch uvidis rozdiel.nevravim ze budes tmava ale sneda ano.
sara, my sme sa normalne rozpravali, ty si tu zapotila ci mame nieco v hlave okrem licenia, odsudila si licenie, lebo ze najkrajsia je prirodzena krasa, potom ze ty si znama vizazistka, ze aj ty sa malujes, pourazala si nas a my sa mame nad sebou zamysliet??a ako si nam poradila ??nijako!!!!!!!zamysli sa ty nad sebou....a tvojim pristupom...inak vyzazistky a kadernicky su vacsinou tie ,,najmudrejsie,, lebo maju skoncene trojrocne ucnovky!!
okej sara, co by si dala na bledu plet?
ivka ivka vidno ze si este hlupe a nemas potuchy ani o com hovoris.mne verit nemusis nepotrebujem to a daj mi pokoj s tymi gulickami.strč si ich niekam.
ty chces pomoct? a pride k tebe zakaznicka a povie ze ma bledu plet ze chce vyzerat sviezo tak jej povies ze prirodzena krasa je najlepsia a posles ju prec?
baby,baby clovek vam chce pomoct a vytahujete tu hluposti.uz sa nad sebou zamyslite.
och boze pozor na reci..a co, prides ma odstrelit????no a co ze si znama....aj tak tomu neverim...predtym si hovorila ze tie gulicky stoja za hovno a potom zrazu ze trochu si mozme dat..ty musis mat od vizazistky daleko......a ja som frajerka BRADA PITA tak bacha na reci...
no premna zamna lic si aj v krematoriu, ak si taka vizazistka ako ma malovala v istanbule minuly tyzden tak dakujem pekne,a ty ako vyzazistka by si vsetky tieto veci mala vediet
ja sa tiez licim a malujem viem co je spirala,tiene a vsetko o malovani som vyzazistka ale toto co tu vy pisete su hluposti.je super ked si date puder a gulicky a ze ste neni ako mrtvoli ale od tial po tial.ja nevravim ze mate byt n´mrtvoli.pozor angelina nenosi na tvar nic aj ju som uz licila som znama na celom svete.nie som hoci kto tak pozor na reci.ok?
sara je zrajme nepriatel kozmetiky.. kozmetika ma skraslovat.. len to clovek musi vediet a angelinu si bez makeupu asi nevidela ani raz, na to dam krk, aj ked beha po tej kambodzi tak ma na ksichte makeup