Antikoncepcia Maitalon

Inner

ak ta bude bolievat hlava, staci, ze iba pocas 7-dnovej pauzy, tak to vysad. Z toho vznikaju mozgove prihody a chronicke migreny... cize na toto velky pozor. Aj tie baby na fore, co ich boli hlava, nech to vysadia. Je to uplne zbytocny risk. Dober cely blister a ak to neprejde v dalsom, radsej urob zmenu na yadine. Ak to ani pri nej neprejde, tak uplne inu hak...ale to je este skoda predbiehat :-)

monuliiik

mataBB,

v kazdom pripade urcite dam sem vediet ako to pokracuje, ake mam priznaky. ci ich vobec mam,alebo ci zmizli. ak nezmiznu, tak vytaham za usi gyndu, ako som spominala, vypytam si yadine a budem brat tie :)a hlavne dakujem za rady, baby :)))

mataBB

lenze to este neznamena ze aj tebe tie tazkosti ustupia...na to sa nespoliehaj..kazda zena je uplne ina..100 zien na tom moze byt rovnako ale 101. nie

monuliiik

Inner,

aha, k tej bolesti hlavy..tak to som nevedela, zas som mudrejsia, dakujem za informaciu :) avsak to pisali baby, ze ich hlava bolieva, mna neboli vobec hlava!

monuliiik

Inner,

je mi asi tak zle, ako keby som mala zaludok na vode a ked vidim nejake jedlo, je mi este horsie, nenapina ma na vracanie, ale keby viac chcem, tak velmi lahko uz vraciam...da sa to vydrzat avsak nie je to nic prijemne...inak traviace tazkosti mam ako som spominala, ale to cakam este na vysledky z gastroenterologie, ze co mi vlastne je...ale to trvaaa..

Inner

monuliik...

ked boli hlava, nejde len o pitie vody. maitalon obsahuje drospirenon, ktory dehydruje, to je pravda. Ale pri HAK ta hlava boliet nesmie! Ak boli, okamzite to musis vysadit... je to aj v pribalovom letaku, ktory ti nedali...

monuliiik

nenenéééé, to sme sa zle pochopili :) ja nie som rada za to, ze im je zle, ale za to, ze to len prve dni, a potom je lepsie a ziadne problemy nie su!!! a pozor, citam viac-menej nazory bab, ktore maju vobec prvu HAK a prave maitalon...takze som rada,ze nie som sama taka a ze tazkosti ustupuju, babam sa zvacsuju prsia (ako si to samy praju)napatie ustupuje, pri bolestiach hlavy treba pit vela vody, nie je im zle od zaludka, nepriberaju a hlavne neotehotneju :)

Inner

tak zavisi od toho, ako velmi ti je zle...ja som mala traviace problemy, ked som brala gestodette, ale to sa nedalo vydrzat. Lekar mi ich hned zmenil. tiez to bolo generikum...

mataBB

no neviem ci mas byt zaco stastna..ved cim viac zien ma neziaduce ucinky, tym horsia je antika..takze velmi sa tymto neutesujem