Ahojte,
máte niektorá skúsenosti s touto antikoncepciou?? čo na ňu hovoríte??
Antikoncepcia Maitalon
akurat som to riesila, aj ja a taktiez s maitalonom... :))) brala som ju dva mesiace bez pauzy, a nie nemala som s tym ziadne problemy, vcera som mala poslednu tabletku.. :)
ahojte, skúšali ste už pri užívaní maitalonu posunuť menštruáciu, vynechaním 7 dnovej pauzy? nemali ste velmi nafuknuté brucho, výtok alebo špinenie??? idem k moru a zrejme to budem musieť vyriešiť týmto posunom, no ešte nikdy som to neskušala.
Ahojte, chcem sa len uistiť....
Ak som mala silnú hnačku a brala som lieky, ktore zoslabujú účinok antikoncepcie, ale mala som ju v tom týždni "bez tabletiek" tak sa musím chrániť ďalší týždeň inak, alebo nie??
stela, písala som mail, mám záujem o hak .dakujem
Ahojte kocky,
pouzivala som HAK Maitalon a este mi zostalo 5 blistrov (exp.11/2011). Mozem predat, ak by ste mali zaujem, cena jedneho je 8,50 aj s postovnym. V pripade zaujmu mozete napisat na stela.pastelka@gmail.com.
ahojte,
maitalon som brala 4 mesiace a bola som s ňou spokojná :) ani som z nej nepribrala, ba mi narástli prsia.. akurát čo som si najprv myslela, že som z nej mala zmeny nálad, ale nakoniec vysvitlo, že to nebolo tou antikoncepciou..
ak by mala niektorá z Vás záujem (najlepšie z okolia BB), predávam balenie maitalonu s dvoma blistrami (na 2 mesiace)za 14 eur.. záruka je dobrá, až do apríla 2012..pôvodne som ju kúpila za 30.90 a je mi zbytočne to držať, keď už som ju vysadila..
píšte mi prosím na mail: FricovaB@zoznam.sk
ja som tiež začala brať maitalon, zo začiatku mi bolo trošku zle, ale nič strašné, trošku ma pobolievala hlava, svrbelo ma v oblasti pošvy a bola som dosť náladová, trošku som pribrala, tieto príznaky som mala prvých 7 dní užívania liekov, chcela som ich vysadiť, ale potom všetky príznaky sa začali vytrácať, už ani nepriberám, nebolí ma hlava, nie som náladová a aj svrbenie prestalo. Ale asi každá z nás reaguje inak:)
Ahoj. Maitalon som začala používať asi 13 tohto mesiaca a je mi z neho v pohode.. Len teraz ma začalo svrbieť a páliť v oblasti pošvy a chcem sa spýtať či to môže byť z antikoncepcie. Lebo kamoška mi povedala, že keď začnem brať anti tak sa mi začnú množiť kvasinky a čo všetko a budem musieť aj na to brať nejaké tabletky. Môže to byť tým? Predtým som to nikdy nemala od včera to začalo. Dúfam, že som nechytila nejakú pliagu :/
Laura
a ty aj vies, co znamena slovko antikoncepcia? Naco si si ju dala potom predpisat?