Ahojte,
máte niektorá skúsenosti s touto antikoncepciou?? čo na ňu hovoríte??
Antikoncepcia Maitalon
precitaj si letak
Dobry den, chcela som sa opytat, vcera vecer som si tabletku zobrala o dve hodiny neskor. O 5 hodin od vtedy, som musela ist na wc a mala som taku slabsiu hnacku. Ucinkuje mi tabletka aj napriek tomu ?? Dakujem
ak máte niekto na predaj ešte maitalon, ozvite sa, dakujem :)
PREPáč NIE Gabika ale Angelina zle som opísala
Ahoj gabika a kolko máš rokov?ja 40 takže nemusia narásť a inak nemám zatial potiaže uvidím čo bude dalej maj sa
:) beriem tuto hak uz rok a prsia mi narastli asi o dve cisla, ale tak nestazujem sa
Ahojte užívam maitalon druhý deň tak uvidím čo to spraví len dúfam že mi nenarastú prsia už aj tak ich mám akurát.Zatial nebadám nič na sebe ale to sa ani nedá po dvoch tabletkách určiť
Ahojte, ja užívam maitalon už asi trištvrte roka a som s ním maximálne spokojná,nemám žiadna zlé príznaky, cítim sa fantasticky,nemám problémy s pleťou,s prsiami tiež nie, a po prvej pilulke viem že mi nebolo vobec zle, ale každá žena je iná a na každú inak posobí.
1angelina23
dakujem, snad ani ja nebudem mať problém, lebo ak budem mať špinenia alebo neviem čo tak ma asi porazí. a nemala si ani nafuknuté brucho? lebo ja už tak ku koncu pred menštruáciou mávam odosť vačšie brucho a to by som tiež nerada, ked robím už dosť dlho možné aj nemožné aby som vyzerala aspon o kus chudšie v plavkách a to brucho by to celé zničilo :D