Nemate niekto skusenost s kupovanim kabelky v LV. Ake su tam ceny v porovnani s Wien?
Louis Vuitton - Dubaj
ked uz mas na LV kabelku tak ti moze byt jedno cenovy rozdiel medzi viednou a dubajom...tych par korun hore dole ci... ;)
to je take mojsejsovske myslenie toto.
1, ist do Dubaja - cisty mojsejizmus
2,kupovat si kabelku LV - rovnako
alore, teraz si napisala, ze si ju kupis v Dubaji, alebo vo Viedni ako vzdy. Tak ked nakupujes vo Viedni, tak asi aj sama budes vediet porovnat ceny, nie? Ak uz v Dubaji budes, tak navstiv obchod a sama uvidis, takto vseobecne ti to asi nikto nepovie, zavisi to asi aj od konkretneho modelu.
ja som pisala o babach ktore na to fakt nemaju a hraju sa na to ze maju pravu kabelku...to znamena ze som reagovala na ten uplne prvy prispevok ktory autorke otazky pisal o kopii.....o tom ze autorka na to fakt ma sa docitate vyssie kde som pisala o tom ze je uz v poriadku ked na to clovek ma a vidno ze na to ma, teda ze jeho celkovy zjav dokazuje tomu ze si nepotrebuje kupovat falosne veci...to je vsetko kocky :)
bvlg a kto tu pisal ze tam idem len kvoli vuittonke? Ja tam idem na dovolenku a popritom aj na nakupy :)
trepat da do Dubaja kvoli kabelke? Co som blazon? Ved LV v pohode kupim vo Viedni, Prahe, Parizi ci Londyne. Do dubaja by sa ti oblatilo len na fakt poriadne nakupy, pretoze z nakupov mimo EU sa da vratit dan. Ja som o vratenie dane zatial nikde neziadala, nestoji mi to za to, ale kamosky hej, peniaze za dan im vratili...
Inak myslim, ze toto je tema uplne mimo tohto fora
dankadanka uz som poucena, ze takuto temu tu zakladat nebudem,lebo sa to zvrhne na hodnotenie kto na to ma a nema a ako s tym vyzera ci nevyzera :) a odpoved k veci aj tak nikde,hlavne ze komentare pribudaju :D
ja 40- to mas pravdu skoda tu aj zakladat nejaku temu,vidis zase raz sa to potvrdilo ze zavist na sr nema konca kraja. Zatial som sa nedockala ziadnej konstruktivnej odpovedi... to co pisala veronicka2 nekomentujem to ani komentar nepotrebuje,kazdy si spravi svoj nazor. Inak citala som viacere zahranicne fora,ale odpovede boli nejednoznacne, niekto tvrdil,ze drahsie niekto,ze lacnejsie tak vazne neviem. Mne ide len o to, ked by to tam bolo drahsie tak nebudem trepat kabelku odtial ale kupim si ju radej vo Viedni tak ako vzdy
pre alore:
na slovenskych forach sa tieto veci pytat nemozes, pretoze mentalita Slovaka nepusti, zavist a neprajnost aaaa sak vidis sama
Nemám nič proti, keď si chce holka kúpiť LV, ak sa jej to páči. Mne osobne sa nepáčia, hlavne tie ich monogramové, ani tie so štvorčekami. Jediná LV, čo sa mi páči je Alma, ale jednofarebná, nie lesklá a bez monogramov :) Inak, tie faky sú tu už také premnožené, že keď sa prejdem po nákupnom centre a vidím tie baby, tak si robím vždy srandu, že 9 z 10 kabeliek falošný LV. A niektoré faky sú fakt originálne, myslím, že ani výrobca také ešte nevyrobil :D Keby mám investovať takú veľkú sumu do kabelky, tak si radšej vyberiem nejakú Pradu alebo niečo iné :)