Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Louis Vuitton - Dubaj

alore.

inngridka dakujem :) aj ja som to pocula, ze oni neplatia vobec dan. Nakupuju bez dane a tym padom je to lacnejsie, ved uvidim co je na tom pravdy potom dam vediet

inngridka

alore
ja som niekde citala ze su tam o dost nizsie ceny pretoze maju nizsie dane... tak plno radosti z nakupov zelam :))

danielaaa

Veronicka ak si reagovala na moj komentar: Kazda baba aj ked je v dobrej plnke sa na trh do dubaja pojde pozriet, lebo sa to oplati vidiet tu mentalitu ako ludia ziju a tak, a konstatovala som ze tam maju fakt prepracovane feiky a nie ze som si ho kupila, ja mam kabelku kupovanu vo Viedni a ceny v Dubaji su uplne porovnatelne s Viednou, ale to nebola odpoved pre teba tak nechapem preco sa zapajas do temy ked tvoj nazor nie je k veci!!!!

danielaaa

alore ja som ta pochopila ze nechces fake, vysvetlila som to ti v mojej odpovedi, original LV ma ceny dost podobne ako vo viedni

mataBB

nechapem niektorych ludi...vidiet ze zavidite...ja jej to prajem, nech ide do dubaja a nech si kupi aj 1000 znackovych kabeliek, ked na to ma...

a neviem co tu pisete ze je z inej vrstvy ako si moze dovolit..a vy to ako viete? viete ake ma prijmy, prijmy jej rodiny? nie, tak budte ticho...hovori z vas len zavist..a chudaci ste asi vy, ked tu rozoberate len a len peniaze

veronika1211

a preco neprispievate k tomu co sa pytala, ale rozoberate tu blbosti?
ide do dubaja? ide!
chce kupit kabelku? chce!
tak nechapem preco to tu rozoberat. je to cisto jej vec a neviete ziadne podrobnosti - ci to je pre nu alebo pre niekoho ineho a podobne.
je to smutne.