Keby stratíte peňaženku (možno v aute ale to neviem lebo dotyčný sa mi neozýva, že či je tam) a je možnosť, že vám vypadla na zastávke autobusu o pol10 večer, zastávka je vzdialená cca 5minút od domu, v peňaženke sú asi 3eurá ale veľa dokladov a lístky na koncert, ale ste už osprchovaná v pyžame a s morkou hlavou, máte 17 rokov a všetci v dome už spia, stresovali by ste sa koli tomu a išli sa pozireť na tu zastavku alebo nie? jop a vonku snezi este. Mam tam neist alebo nie? Ci staci rano? Mozno je fakt v aute (62% sanca ze je v aute) ale nwm...mam ci nemam? sa tam ist pozret?
ísť/neísť?
ty si inak prijebaná moja
lost :D zavolať zamestnancom ? a akým ? :D vy máte na autobusových zastávkach nejakých zamestnancov? :D
Uz len cakam, kedy niekto napise:
Dochadza mi kyslik v plucach. Mam sa nadychnut ?
:)))
Ja sa nestacim cudovat, s cim vsetkym ludia idu na net. Treba si uvedomit, ze su veci, a vela veci, pri ktorych musi clovek rozhodovat sam za seba, a nie dat na to, co povie druhy.
K teme sa ani nejdem vyjadrovat.
62% :D:D:D:D:D:D:D:D:D
to je zart?miesto toho pisania..si tam mala davno ist..ak ju nasiel niekto normalnych(co je v dnesnej doma skor vynimka)tak ti ju hodi do schranky..inak mas pruser,za stratenie,odsudzenie dokladov platis pokutu 70 eur
Tak toto som ešte nečítala:D aby sa tu niekto pýtal na takéto základné veci to vidno do akej kategórie patrí možno z toho vzrastie keď bude chodiť vybavovať nové doklady ale ved čo to som trápna:d
jajka,
hahahaaaaaaaaaaaaaaa!! no, skoda papiera, radsej o polnoci zapnem comp, zalozim forum a budem cakat co mi poradia :-))))))))