Dobry de.
Chcela by som byt chudsia mam 53 kg a vysku 168 cm a mam dost tucne nohy aj brucho. A tiez by som chcela byt modelka mam 14 rokov moju vysku uz poznate a moje miery asi idealne nie su ale 81-62-87 ale chcem schudnut a obvod stehna 49 :(. POradte prosím ĎAkujem
Chcem byt chudsia aj chcem byt modelka
Miley, strasne malo?? V 14 rokoch mat boky 93? tak na modelku je to fakt zle a ta vyska ani nevravim, ale vidim, ze nemas ani nic v hlave, ked si to nechces uvedomit.Myslis, ze nie je na svete ina praca, ktora by ta bavila a na ktoru mas?
ja mam fakt pocit, ze si tu robite srandu dievcata, ved predsa nemozete byt take hlupe...ja vo vasom veku som bola tiez naivna, ale toto je uz extrem fakt
COOOOO???Ale ja chcem byt modelkkaaaa ved ta vyska je v pohode podla mna vidim ze sa tomu nerozumies a boky 93 ved je to strasne malo ty sa radsej nezapajaj do tohto fora.
No Mille ymusím ta sklamat ale na modeling nemas si nizka a uz narasties tak 2 cm mas moc nizkych rodicov a tie boky no proste na to zabudni a venuj sa niecomu inemu :)
No Sachalka mam 14 rokov a moja mama ma-157cm a otec-165 cm vyslis ze este vyrastiem?????? Strasne chcem byt ta modelka a boky mam 93 cm myslis ze by to slo??
Viete baby niekoho by to mozno bavilo tak ich prestante od toho odhovarat ked chcu tak nech to vyskusaju mozno vy modeling neuznavate ale nech si kazdy robi to co chce vsak je to ich oni sa vas nepytali na to aby ste ich od toho odhovarali ale ci na to maju.
Milley-Si nízka a kolko mas rokov? Mas vysokych rodicov?
A schudnut by si musela ale neviem ci by si dala dole 10 cm z pasu neviem ake mas boky to je najdolezitejsie.
A co sa tyka toho akne s tym si nic nerob he to puberta a aj modelky maju akne ves na to je make up a retusovanie.
A Lilliluciani ty mozes byt v modelka ak si pekna pretoze v Azii su ziadane aj modelky pod 172 cm takze urcite chod na ten kasting a miery mas v pohode nemusis chudnut.
Neviem ci si uvedomujete co to stoji byt modelkou, nekonecne diety- zniceny a oslabeny organizmus, znicene vlasy, po tych " ucesoch" skareda tvar po tych umelych farbach...Taketo hnusne atrapy chcete byt? V 30 vas aj tak vyhodia, lebo uz budete stare... Len zopar z nich maju take stastie, ze su svetozname a uznavane. Ale keby ste nato mali dievcata, tak miesto toho pisania na forach, by ste uz davno svoje sny relizovali. Takze sa trosku spamatajte a zacnite uvazovat aspon trosku realisticky.
akoze ano, fotomodelky by mali byt krasne do tvare, ale ked si clovek kukne niekedy nejake prehliadky (co ma tiez nebavi kukat) tak sa tam najdu aj uplne špaty, cize mi to pripada ako keby islo len o chudost a o vysku...