Dobry de.
Chcela by som byt chudsia mam 53 kg a vysku 168 cm a mam dost tucne nohy aj brucho. A tiez by som chcela byt modelka mam 14 rokov moju vysku uz poznate a moje miery asi idealne nie su ale 81-62-87 ale chcem schudnut a obvod stehna 49 :(. POradte prosím ĎAkujem
Chcem byt chudsia aj chcem byt modelka
tak rozum na modeling uz mas, uz len tu postavu...
Dievcata, ked nie ste prirodzene stihle az velmi stihle aj ked jete vsetko mozne bez ladu a skladu, neodporucam vam zacinat so skutocnym modelingom. Mozete schudnut a prihlasit sa na Miss alebo podobnu sutaz, ale ak chcete robit modeling dlhodobo a nemate prirodzene danu ultrastihlost, dlho to takym systemom nevydrzite.
ja mám tiež 14 rokov,a chcela by som sa venovat modelingu...poradím ti,ked chceš schudnut..stále pohyb!!!zdravá strava!!žiadne chipse,hranolky,mastné jedlá(nezdravé jedlá)-obmedz sol a cukor..jasné že ho nemožeš vynechat (cukor,sol) a menšie množstvo...ja mám 176 cm..a miere mám 89-65-89...niesom jak modelka štíhla..ale stále na tom pracujem aby som bola štíhla...a verím,že raz sa mi moj sen splní...v modelingu je doležité abysi išla stále za svojím snom...aby sisa nezrutila ked ti niekdo povie že si tučná a pri tom si chudá,alebo ked ta niaka agentura odmietne ale v druhej ta zase možu prijat..takže ver si!! :)) Monika :)
NataliaDCA vysku mas mozno dobru ale mat 67 cm v pase to je uz dost. A ty ides na kasting elite?? Lebo v elite hladaju baby s mierami asi x-60-87 takze asi tak. A mozno by ta aj zobrali s tymi 67 centakmi v pase ale musela by si mat aspon 178 az 182.
Sasanka_ musím súhlasiť,a jedna vec 90-60-90 sú to len hlúpe komerčné miery,tak sa netráp nad tým či máš tolko alebo tolko...a svet mody neviem neviem,aby ťa to nezničilo, ja som schudla ani neviem ako nastúpila som na strednú školu a stále som sa len hýbala(napr. každá prestávku aspon trikrát som obehla školu),jedla všetko(žiadne diety ani obmedzenia) trošku viac zeleninky a ovocia,také rady čo si už mohla vela počuť :))
Sasanka_ musím súhlasiť,a jedna vec 90-60-90 sú to len hlúpe komerčné miery,tak sa netráp nad tým či máš tolko alebo tolko...a svet mody neviem neviem,aby ťa to nezničilo, ja som schudla ani neviem ako nastúpila som na strednú školu a stále som sa len hýbala(napr. každá prestávku aspon trikrát som obehla školu),jedla všetko(žiadne diety ani obmedzenia) trošku viac zeleninky a ovocia,také rady čo si už mohla vela počuť :))
ja mám 14 rokov 173cm, a váha 56kg, idem na casting čo bude teraz v marci. Dúfam že ma vyberú, aj keď je to veĹmi diskutabilné, moje miery sú : 89-67-89 ...
Je to moj sen odmalička a pripravovala ma na to mama, ktorá bola tak isto modelka, tak asi preto mám takú túžbu. čo myslíte?
Na modeling na profesionalnej urovni maju sance vysoke dievcata predovsetkym nad 175 cm, prirodzene stihle, obvod bokov maximalne 90 cm, stihly pas (cca 60 cm), na obvode hrudnika az tak nezalezi. Co sa tyka fotomodelingu, doraz sa kladie hlavne na tvar a vlasy. Cize zakladom su pekne crty tvare, fotogenickost, netuctovost, zaujimave vlasy. Vyska nie je az taka dolezita, ale idealne by bolo nad 170 cm.
:D cista schizofrenia :D
Sachalka a Miley - tá istá IP adresa.