aké máte skúsenosti s týmto produktom?aké má vedľajšie účinky???a naozaj si pri ňom dokážem vyformovať postavu a potom si ju aj udržať???
BIO-C.L.A. / 1000 Booster
Karin:Ja by som to brala 2tbl.rano a 2 večer.
ahoj karin! ak si nižšie prečítaš, včera som to opísala. nevie či to pomôže, ale ak ich máš skúsiť môžeš. ja som si tiež prečítala to dávkovanie, ale v lekárni mi povedali inak...je to tu nižšie napísané.papa
A este by som sa chcela spytat ..preco na obale som citala ze sa maju uzivat pocas jedla?
mijka: takze 2 za den ????a ty si ich tak aj uzivala ci inak?
mijka:ahoj mijka ,mam ich uzivat 1 tabletku ranu a 1 tabletku vecer ??
stoji to okolo 800 sk a je tam 80 kapsúl.mne povedali že sa berie 2krát 2tabl.
007:no je tam ze 2-3 tablety 1-2 krat za den ...no ale chcem vediet ze kedy ,teda ci rano alebo vecer
A koľko to prosím Vás stojí? Aj ja by som potrebovala schudnúť. Pá
chcela som napísať 1 hodina prechádzky.vedlajšie účinky som si nevšimla, ani by nemali byť, lebo má, že vraj čisto prírodné zloženie, bez stimulantov.
čaute baby!ja ich mám tiež, pred dvoma mesiacmi som si ich kúpila, brala som ich asi 2 týžd. ale som aj cvičila vo fitku, za mesiac som schudla 2,5 kg, ale prestala som chodiť do fitka iba doma, tak sa znova bojím postaviť sa na váhu.
ale k veci, v lekárni mi povedali, 1 tabl. ráno pol hod. pred jedlom a na obed tak isto 1 tabl. pol hod pred jedlom, večer už nie!!!ale pohyb musí byť, ak nie cvičenie, tak aspon 1 prechádzky každý den!!!
Držím palce!Od zajtra ich asi znova začnem brať, vlastne dobrať čo mi ostalo, ale to mi už asi nepomôže, ked mám takú chuť do jedla.