aké máte skúsenosti s týmto produktom?aké má vedľajšie účinky???a naozaj si pri ňom dokážem vyformovať postavu a potom si ju aj udržať???
BIO-C.L.A. / 1000 Booster
stale vahzam ci si ich kupit no schudnut by som naozaj potrebovala.precitam si jednu skvelu reakciu a potom ma hned schladi nejdna negativna tak neviem:/
dnes som si kupila tieto tabletky.mali ako darček krem na podkozny tuk redukcia ci co...tak som zvedava po tabletkach XLtoS som zhodila 10kíl a to vraj su slabsie tabletky.....tesim sa na vysledok :)
tak neviem, uzila som uz vyse 20 tabliet CLA 1000 booster a mozem vam povedat, ze necvicila som vobec, ani trosku a ludia v okoli sa ma opytali, ze co robim, ze som schudla - nie vela, ale predsa - a hlavne mi povedali, ze mam krajsiu postavu.Takze to funguje.Navyse to uziva aj znama a ma tie iste odozvy.
Tak MOJA skusenost s BIO-CLA : na www.milandudas.wbl.sk Dokaz,ze funguje-ked viete ako na to...
CLA je aj sucastou zmesi Xtreme Lean supreme, ktora obsahuje aj silne davky extraktov z inych termogennych, ako guarana a zeleny caj.
to je poriadne drahe za obycajny upraveny olej!