Bieliace pásiky Crest

Taleeesha

Darkmother...

...ja som s nimi úplne spokojná nemala som s nimi žiadne problémy-a to mám citlivé zuby...kľudne mi ich možeš poslať

darkmother

caute, kedze som chcela byt za peknu na nemenovanej udalosti a nestihla by som pouzit niektory z produktov crest na trojtyzdnove pouzitie, vyskusala som 2hour express. nejaku velku zmenu som si nevsimla, dovolim si tvrdit, ze takmer ziadnu. asi hodinu po aplikacii ma zacali pichat zuby a o dalsiu ma tak strasne rozboleli, ze keby sme mali v nasom meste zubnu pohotovost tak utekam (a to som celkom kludna). ta bolest bola ako u zubneho kazu - pichlava, akurat na vsetkych zuboch, kde bol gel a neprechadzalo to. rano ma uz neboleli, teraz obcas.mozno casom vyskusam nejaky iny produkt crest, lebo na forach su s nimi ludia vacsinou spokojni, ale 2hour express uz nikdy!! ostali mi 3 aplikacie, kludne sem hodte adresu kto s nimi mate dobru skusenost a ked nezabudnem poslem ich kade lahsie..

mimisek

Ja neodporucam domace bielenie. Ak ma clovek kazy, moze to seriozne ublizit. Ak bielit, tak u zubara, ktory najprv chrup vysetri. My pouzivame ZOOM! zuby sa vybielia za 45 minut, jedno sedenie u zubara. Stoji to 600 dolarov, som rada, ze bielenie nepotrebujem:) Skuste sa spytat u svojho zubara.
mariane43, tebe by som namiesto bielenia toho mrtveho zubu odporucila korunku, tzv. onlay, budes mat nadherny zubok. Nerobia to vsetci zubari, ale stoji za to spytat sa, hlavne, ked nie si so vzhladom zuba spokojna...

darkmother

ja by som sa chcela opytat, aky je stupen bielenia pri 2hour express? u vsetkych produktov je stupen uvedeny okrem tohto jedneho.

Tusan

Jednoduchymi klasickymi bieliacimi metodami sa vybielit neda. Tak to bolo myslene. Samozrejme, ze sposob existuje. Dentalny hygienik - zalezi od toho aky. Ci je to jednotlivec a robi len dent. hygienu, alebo ci ma pri sebe aj dalsich ludi, casto su to firmy, kde je aj hygienik, pripadne viac, aj zubar atd. Takze treba si vybrat a casto robia aj bielenie, ale je to dost drahe. Min. cca 400 eur.

mariane43

aj ja mam mrtvy zub a som si ista, ze je mrtvy, kedze mi z neho vybrali nerv :D je chudacik cely zlty hnusny a nie je pravda, ze sa mrtve zuby nedaju bielit, daju sa, len je to ovela zdlhavejsi a namahavejsi proces.

Inak otazocka, zuby bieli aj dentalny hygienik?

Tusan

Nevybielia mrtvy zub. Mrtvy zub sa vybielit neda. Ale ste si iste, ze ten zub je mrtvy? Ja som si tiez niekedy myslel, ze mam jeden zub mrtvy, bol uplne zlty, uplne inej farby ako ostatne zuby a dnes je biely...

Taleeesha

tak na poslednú otázku by som rada poznala aj ja odpoveď...a čo sa týka malých bielych fliačikov na zuboch pri bielení...zmiznú sami po skončení bielenia alebo sú po bielení trvalé? Používam Vivid...

lenkea

Mam predny zub mrtvy a je tmavsi ako ostatne. vybielia mi pasiky aj tento zub? teraz ten rozdiel farebny nie je tak velky,ale neviem,ci po bieleni ten zub neostane rovnako tmavy..poradte

Tusan

To: evikuuu

Pasiky Crest este nikdy nikomu sklovinu neposkodili. Pokial mas zdrave zuby a nemas v nich milion kazov, tak je pre teba bielenie pasikmi Crest uplne bezpecne. Je tam koncentracia karmabid-peroxidu, co je najbezpecnejsia latka na bielenie zubov. Pasiky nemaju na zdravu sklovinu absolutne ziadny skodlivy vplyv.

No a ten efekt, ja som tieto este neskusal, s professional effects a supreme professional som bol veeeelmi spokojny a pred 2,5 rokmi aj s este starymi Advanced Seal. Neviem ci ti tu vobec niekto pride napisat ci s tymito bol spokojny, kedze tu pisu vacsinou prave tí dvaja traja z tisic, ktori nemali to stastie, lebo mozno nemaju geneticky danu bielu farbu zuboviny. Tí ostatni sedia spokojne s vybielenymi zubami a taketo internetove diskusie vacsinou neriesia. :)