panenstvo

katika88

Si nejako fandis :-))dnes ma pekne rozosmievas.Nechces mi poslat svoje "krasne" foto ked sa uz ku mne vyjadrujes vo vedlajsej teme?Nech zhodnotim ci sa o teba kocky trhaju ked mna podla teba nik nechcel....jaj ake srandy dneska.

debyl-filozof

hej, uplne vystihuje. a prave preto som tan napisal ypsilon a nie i, lebo debil je debil a nevie..
a raz este k tomu ze vystihuje-sa ku mne nehodi maly mäkky,tak preto y :)

jhmv

hm, mozes byt jej prvy, ale tazko aj posledny. ja sa uz pannam vyhybam, je to sice krasne, take ciste, isto ta nepodjebe... ale.. trva to dlho kym sa k niecomu dopracujes ale o to nejde, ked lubis pockas.., musis ju vela ucit a zo zaciatku bude mat k vsetkemu co sa sexu tyka odpor, prava fajka od nej (ak vlastne aka bude) ta bude tak bolit, ze jej radsej povies ze nech prestane.. a prvy sex-sa budes citit ako.. co ja vie ako, ako keby si bil svoju najmilsiu a nie sa s nou miloval,.. pre mna skor otrasny zazitok.. no isto ju kvoli tomu nenechaj, bude ta lubit tak ako doteraz ziadna ina!!! sam zbadas jej pohlad, ta bude nesmierne zboznovat... proste krasa.. a ked sa rozidete bude to najtazsi a najhorsy rozchod aky si kedy zazil.. pisem z vlastnej skusenosti :(

katika88

Mal by si byt len rad.Ja som tiez panna a moj priatel este panic a tiez mam radost z toho ze predomnou este nikoho nemal.Nahodou je to krasny pocit ked ten druhy patri len tebe a nikomu inemu predtym.

mischelll

byt pannou nie je nic zle, prave naopak setrila sa pre toho praveho a to je uz co povedat. Mas stastie. Vaz si ho

ashlee

to ze je este panna nie je ziadna choroba.myslim si ze ak ju lubis tak ti to moze byt jedno ci je alebo nie je panna.