Aky je vas nazor na 26 roc. pannu? Keby ste sa to o svojej partnerke dozvedeli na zaciatku rozvijajuceho sa vztahu, ovpyvnilo by to nieco (napr. ist do toho dalej?)?
panenstvo
podla mna neda. vie to len on sam a potom to zisti aj jeho prva priatelka
?????????????????
to,ze je dievca pannou s dá zistit aj doslova.da sa zistit aj to,ze chalan je panic? alebo len ked povie,ze este nijaku nemal?
este ma napadlo ci nieje pricinou nejaka trauma o ktorej este nevies...stava sa vselico. Moju velmi dobru kamaratku znasilnil v 11tich jej ujo a dozvedela som sa to len pred rokom.Uz je na tom lepsie aj vdaka partnerovi, ale ked som si vypocula co vsetko sa jej odohravalo v hlave cele roky, rozplakala som sa... myslim, ze na take cosi clovek nikdy nezabudne, ani sme sa odvtedy o tom viac nerozpravali, ani sa nechcem pytat.
Panenstvo nie je telesna vada, mozes byt len rad, ze to nieje nejaka flandra. Mas strach z toho, ze nebude v posteli "dost dobra" ?! To vobec nezavisi od toho, ci mas 1 alebo 100 partnerov, vzdy je to individualne. Moj partner bol panic (22 rocny), ale za mesiac som s nim zazila viac orgazmov ako s byvalym za dva roky...
tou podstou som myslela poctu:)
Ahoj Danoke, ja si myslím, že je to super, že priateľka je panna. Aspoň vidíš, aké má hodnoty, že to nerozdávala každému, ale bola v tomto smere rozumná, opatrná a chce to dať tomu, koho miluje. To je na tom pekné, tak si ju stráž a váž, dnes je takých dievčat málo. A mala by to byť pre teba podsta, ak sa rozhodne s tebou stratiť panenstvo. Maj sa, asi si to neuvedomuješ, ale si šťastný chlapec. Pa
ja by som taku bral,pretoze som mal starsiu pannu a sme spolu stale.a som rad,ze bola panna.bol som prvy a jediny
ak ju ľúbiš, mal by si byť rád, ci nie?
radsej by si 26 rocnu kur..?