Ahojte. PRi uziti tohto lieku mi zacne by ako keby na vracanie a zacne mi dost busit srdce. Zachvilu to prestane. Mate niekto podobnu skusenost. Uzivam ho iba obcas. Dakujem martin
Stilnox
Stilnox je dost silny liek. Staci polovica a spim ako drevo, ani neviem o sebe. Navykovost je spociatku psychicka. Lekar nechce predpisat viac druhov liekov na striedanie ucinnej latky. Melatonin uz ani 5mg nezabera. A clovek ma fungovat ked cele noci nespi, cely zivot. Tak ostava na vyber: alkohol alebo melatonin alebo Lexaurin alebo Stilnox...posledna alternativa je chronicka nespavost. Nech sa paci clovece, vyber si... Lexac a Stilnox su sami o sebe dost velky bordel...rozumne a uvazene striedat s velkymi viacdnovymi odstupmi. Obcas sa fyzickou cinnostou dorazit a spite 3 noci ako babo. Len toho casu je malo...prace by sa naslo...zahrada,posilovna...tak ostava uvedeny kolobeh
Dobrý den, ma niekto na predaj stilnox? Ak ano prosim kontaktujte ma na mail. Luc790@centrum.sk vopred dakujem!
Ahoj chcela by som sa podeliť o moj zažitok s týmto liekom, jeden večer sme s frajerom trochu popijli počuvali hudbu len tak do pohody nevedela som že si dal dve tabletky (stilnox) keď už sme sa chystali spať povedal že si ide jednu dať kebo že mu nejde zaspať ale dal si zase dve bola som už strašne unavená a chcela ísť spať no on bol uplne omámeny nevedel poriadne stáť na nohách krutilo mu oči a hovoril že všade sú ľudia neskutočne veľa neznámych ludí bolo už asi 7 hodín ráno stále sme nespali bala som sa že niečo urobí stale chcel tabletku aby mohol zaspať do kopy ich už mal asi 6-7 poprosila som ho nech si lahne a zavrie oči a nech sa neboji že zaspí zaspal hned ale ja som mala strach že ich zjedol priliž veľa čo ak sa nezobudí ráno vstal a nič si nepamätal absolutne nič na ďalší deň večer sa v noci zobudil ležal na chrbte a pri dverách videl stát nejaku osobu nemohol sa ani pohnúť chcel ma zobudil ale nemohol sa hýbať chcel kričať ale ani to
Nešlo zrazu sa nemohol nadýchnuť a skočilo to naň ráno sme vstali a poobede zaspali znova a tento sen sa opakoval hovori že skočí na teba mora alebo niečo take myslíte že to môže byť spôsobene tabletkami ?
Podla mna su mensie davky lepsie aj koli tej nespavosti a hlavne to nebrat stale; je to svinstvo a ten spanok je aj tak taky o nicom. Ja ked neviem zaspat, dam si melatonin s horcikom a b-komplexom.
Ja to presne tiez uzivam iba ked nemozem spat. Pracujem na smeny a niekedy sa potrebujem vyspat. skusil som s tou polovicou a je to lepsie dakujem. ja zatial problem s nespavostou ked ten liek neuzivam nemam.
skus mensie davky. Ked nemozem zaspat, tak si dam stvrtku a uz citim, ze zabera. Inak, mam pocit, ze je silno navykovy. Ja sice beriem len strvrtku tak 1x-2x do tyzdna, ale uz dlhodobo. A pritom nemam ziadne extra stresy. Len mam noci, ked nemozem zaspat. Citala som, ze neziaduci ucinok tabliet na spanie je nespavost, takze asi uz som v tom bludnom kruhu... :-(