ahojte,,,,
myslím že svoju opakovanú a momentalne dlhodobejšiu depresiu liečim \"prejedaním sa\", akurát že vôbec nezvraciam jedlo ktoré zjem....
jem ale všetko možné za sebou, nemám stopku, stále si poviem už len toto ale stále hladám niečo ine...
je to tak každý den....kedže nemám prácu tak aj dva krát do dna.. väčšinou na obed a večer - ak nie su doma rodičia,,,
ak sú tak sa nejak ovládam.. neviem ako.. mám to asi naprogramované v hlave že ked je riziko že ma niekto vidí tak sa viem ovladat....
proste v jedle vidím spásu a pritom po jedle mám strašne výčitky,,, vravím si že som nenormálna ked sa takto chovám... za poslednych 5 mesiacov samozrejme stále priberám,,, už mam 6 kg viac ako pred polrokom...
neviem ako to zastaviť... prejedaním riešim depku,, čiže viac problemov nakope a čo stym teraz...???? je to bulimia ked nezvaraciam...?
najhoršie na tom je že som bola vždy chudá, nosila som veci XS a terat neoblečiem nič a strašne sa hanbím ako som mohla dospieť do takehoto nechutneho stavu... kedže som mala vždy okolo 50 kg tak teraz mi aj 60 kg príde ako 100 kg.... čo mam robiť??