s priatelom sme sa spoznali davno..po 3mesiacoch sme si spolu zacali,ja som mala vtedy 17 a on 19.ja som mala pre nim nejakych "frajerov",ale to boli len take detske lasky..ale ja som jeho prva priatelka..sme spolu uz vyse 5rokov..a mna teraz zacala trapit taka vec, ze co ked ho raz napadne,ze jedna partnerka v zivote je MALO!!!ze by chcel vyskusat aj nieco ine..teraz tvrdi,ze mu to takto vyhovuje a ze by nechcel ziadnu inu,ale co ked potom, uz v manzelsve si to rozmysli a zmysli si,ze chce vyskusat aj nieco ine..a mna potom uz aj s detmi posle k vode..
no a zaujima ma co si o tom myslite???
budem pre neho PRVA a aj POSLEDNA, alebo su chlapi taki,ze im jedna zena v zivote nestaci???
prva a posledna???!!!
tak ja som opačný prípad, on je moj prvý a predo mnou mal už on viaceré..ja si neviem predstaviť byť s niekým iným ale čo sa vás týka- keď ste spolu už 5 rokov, preskočiť by mu z jedného dna na druhý nemalo..to by musel byť dlhší proces a ako žena by si to intuitívne vycítila ak by sa pozeral za inou sukno..,ale myslím, že keď áno, tak je úplne jedno s kolkými ženami chodil,nechodil...ked je muž sviniar podvedie, nemusí mať ani dovod. Ale mimochodom, my ženy sme krajšie, šikovnejšie, častokrát inteligentnejšie ako muži a podľa mna si ľahšie vieme nájsť partnerov,ako muži partnerky a stále si robíme starosti s neverou..hm.Trochu viac sebavedomia dámy!!! :)
Tak, tak.
wilma...zabudla som tam napisat, ze samozrejme aj zeny to iste ocakavaju od muza, aby sme ho nemuseli vymenit:)
ivka2, len aby aj on bol potom taky skvely vo vsetkych oblastiach:))
sunny, nad takym niecim sa ani nezamyslaj, ani sa ho to nepytaj, lebo si najde inu-tvoje reci mu polezu na nervy:) je to v pohode, v poriadku, mate pekny vztah, tak si ho buduj a naozaj kasli na podobne otazky. Zasmejes sa nad nimi neskor.
ahoj sunny, tak ked bude mat skvelu manzelku, skvelu kucharku, skvelu upratovacku, skvelu milenku a este neviem co tak dufam ze by mu preskocit nemalo:o)...inak vela chlapov sa k tejto teme nevyjdrilo:((
ivka2 :O))) no ale nikdy nevies,co mu preskoci v hlave :)))
ale sunny,co mu moze dat ina co ty nie???a aj naopak??preco by sme my mali hladat ineho ak nam vsetko davaju co potrebujeme..ine by to bolo ak by si sa mu nevenovala a nestarala o neho ako doposial...a samozrejme to plati aj opcne..
raxel..lebo si raz v zivote uvedomi,ze 1na za zivot je malo..ci nie???
ja si myslim ze nema dowod aby ta nexal a xcel skusit nieco ine ak ta naozaj miluje a wam to klape wo wsetkyx smerox preco by mal menit???