s priatelom sme sa spoznali davno..po 3mesiacoch sme si spolu zacali,ja som mala vtedy 17 a on 19.ja som mala pre nim nejakych "frajerov",ale to boli len take detske lasky..ale ja som jeho prva priatelka..sme spolu uz vyse 5rokov..a mna teraz zacala trapit taka vec, ze co ked ho raz napadne,ze jedna partnerka v zivote je MALO!!!ze by chcel vyskusat aj nieco ine..teraz tvrdi,ze mu to takto vyhovuje a ze by nechcel ziadnu inu,ale co ked potom, uz v manzelsve si to rozmysli a zmysli si,ze chce vyskusat aj nieco ine..a mna potom uz aj s detmi posle k vode..
no a zaujima ma co si o tom myslite???
budem pre neho PRVA a aj POSLEDNA, alebo su chlapi taki,ze im jedna zena v zivote nestaci???
prva a posledna???!!!
Chapem ze sa bojis. Ale na toto neexistuje recept. Ale ak sa lubite a ste spolu stastni, vsetko je v poriadku. My s priatelom sa planujeme vziat, ja som presvedcena, ze on je ten, kto sa ku mne maximalne hodi a ze budeme spolu stastni a to, ze je moj jediny a zrejme aj bude, vobec nelutujem, naopak, beriem to tak, ze som mala stastie, ze som ho nasla. Netrap sa, prajem ti, aby vam to spolu vyslo a boli ste velmi stastni :)
ahoj sunny sweetie,mam presne takuto skusenost,o ktorej pises,moj byvaly priatel sa ozenil s jedinou priatelkou jeho zivota,ako ste aj vy dvaja,ale bohuzial im to cely zivot nevydrzalo.Je to muzsky chtíč skusit nieco ine..Samozrejme zalezi aj na partnerovi,mozno ti bude cely zivot verny,ale mne sa stala prave ta obavana alternativa,ze chcel vyskusat aj nieco ine,pretoze su to chlapi...skusil,boli sme spolu rok,potom sa chcel rozvadzat,no ja som z toho vycuvala a nakoniec si uvedomil aj on,ze ma rodinu a deti..a vratil sa k nim.V prvom rade si musis dat pozor,aby si ho nezanedbavala a neurobila z vasho vztahu rutinu...pretoze prave vtedy by sa to mohlo prihodit aj tebe...Vela stastia
trnda..ved hej,ja s tebou suhlasim,ale co ked to pride potom,ked uz nas rozchod bude boliet aj inych ludi..nase deticky..viem,ze uz velmi vymyslam,ale to ma len tak minule napadlo..ze ved on nemal cas sa vyburit..skusat flirtovat..ci mu to nebude v buducnosti chybat..
Ludia su rozni a maju rozne potreby. Moj priatel je uplne vybureny, ale co sa tyka mna, on je moj prvy. A ked som mu to povedala, tak sa dost vydesil. A potom mi povedal, ze sa boji, ze casom ho necham, lebo budem chciet skusit nieco ine a uzit si ine atd. Momentalne na nieco take ani nemyslim, lebo som s nim velmi stastna a spokojna. Ale nemozem odprisahat, ze sa to nestane. Netreba riesit co ked..., treba zit a vychutnavat pritomnost. Tak to robime aj my a ako som uz napisala, zatial ma nenapadlo mysliet na podobne veci. :)
ja si myslim ze by ta nevymenil..myslim ze ked je s tebou spokojny tak nema dovod na zmenu..ved preco by to robil..??je jasne ze chlap sa pozrie a urcite si niekedy predstavi ake by to bolo s inou ale nespravi to iba fantaziruje..aj moj je taky ked som sa ho na to spytala ..ze ci by to spravil..ze urcite nie ved nema preco...a to by si citila...aj v posteli by sa to prejavilo si myslim ze keby chcel inu tak by sa mu to muselo zdat monotonne a ked to tak neni tak neni dovod..viem ze sa bojis...kazdy sa boji ale je to len o dovere!!!
sunny aj mna nepotesil...:(
pablo..tak diky :(((
mam podobny problem, tiez som dosiel na to, ze jedna zena je malo
Podla mna nestaci. Ale vynimka potvrdzuje pravidlo.
moj priatel je taky ako opisujes.... chodili sme spolu 4 roky a potom mu jedneho dna jeblo a rozisiel sa so mnou a nasiel si inu, ale vies.... hovori sa ze clovek nikdy nevie co ma kym to nestrati, svoju chybu si coskoro uvedomil a zobronil aby som sa k nemu vratila, napriek tomu ze ma zranil, som rada ze sa to stalo lebo teraz si ma vazi ovela viac a sme spolu dalsie 2 krasne roky