s priatelom sme sa spoznali davno..po 3mesiacoch sme si spolu zacali,ja som mala vtedy 17 a on 19.ja som mala pre nim nejakych "frajerov",ale to boli len take detske lasky..ale ja som jeho prva priatelka..sme spolu uz vyse 5rokov..a mna teraz zacala trapit taka vec, ze co ked ho raz napadne,ze jedna partnerka v zivote je MALO!!!ze by chcel vyskusat aj nieco ine..teraz tvrdi,ze mu to takto vyhovuje a ze by nechcel ziadnu inu,ale co ked potom, uz v manzelsve si to rozmysli a zmysli si,ze chce vyskusat aj nieco ine..a mna potom uz aj s detmi posle k vode..
no a zaujima ma co si o tom myslite???
budem pre neho PRVA a aj POSLEDNA, alebo su chlapi taki,ze im jedna zena v zivote nestaci???
prva a posledna???!!!
zeny si myslia, ze muz ich podvedie len s krajsou a lepsou. ale to tak nie je. ta druha moze byt kludne skaredsia a horsia.
Irónia toho je, že každá povie, ja by som neveru nikdy neodpustila a keď k tomu príde 70 - 80 % žien odpustí. Ale čo nasleduje: zlosť, smútok, depresie, strata sebavedomia, podcenovanie samej seba. Najhoršie je že chlap ani nevie vysvetliť prečo to spravil len sa priblblo usmieva alebo nedebatuje. Ja som v štádiu, že aj keď si v svetlých chvíľach uvedomujem že mám dobrú postavu, keď som pred zrkadlom hovorím si aká som hnusná a tučná a to len preto, že moje sebavedomie je v čudu.
Niekedy mám takú zlosť, že by som ho dokázala tresknúť niečim po hlave. A to už je odvtedy asi 1 rok. Len tá zlosť je z toho, že on sa stále robí že sa to nestalo aj keď pravda je iná.
Tak chceli ste mat nazor chlapa, opytala som sa priatela ako to vidi on. Povedal, ze chlap chce a musi vyskusat viac zien, vyburit sa, je to nieco prirodzene, a ze aj ked sa najde vynimka, v drvivej vacsine to nevydrzi.
Môžem potvrdiť, že naozaj vernosť je cennosť a to ešte ani nemám nad 27.Ale už som tiež zložila tie ružové okuliare,ked som dostala prvú facku v podobe podvodu.
CAU sunny, ja som presne ten istý prípad. S mojím chalanom sme spolu 6 rokov, už takmer od strednej. Predtým sme to skúšali spolu už tri krat, na tretí pokus nam to už vyšlo. On ešte nemal inú okrem mna, čo sa o mne povedať určiteže nedá. Teraz žijeme spolu, a tiež ma niekedy napadne taká vec že možno že by aj vyskúšal inú, lebo je dosť zaťažený na sex. Preto sa snažím byť pre neho atraktívna, starám sa o seba, hlavne o svoju postavu, aby už krajšiu nenašiel. Pravdaže s nadsázkou :-)
ja som si tiez dlho myslel, ze budem verny. ale bol to omyl
Nerada ale musím sa zastať Pabla, žiaľ bohu aj ja som mala ružové okuliare na očiach, že keď ľúbim tak som verný. No realita bola taká, že okolo mna - kamarátky, kamaráti, blízka rodina po čase som prišla na to, že žiaľ asi naozaj každý muž raz za čas zahne.
nechcela som veriť tomu čo sa okolo mňa dialo ale žiaľ bola to pravda. Takže / potvrdia Vám to skoro všetky baby nad 27/ vernosť je naozaj cennosť.
ja vobec nie som zaletnik, nestriedam milenky ako ponozky. ja som hovoril o obcasnych uletoch, ktorych moze byt za zivot len par.
a predpokladam, ze moja zena mi nebude cely cas verna. ale kym nam to bude klapat, budeme spolu.
sweetie, ved ani ja mu neprajem nic zle, ved on to svojimi skutkami vlastne chce, ... pise na zaklade vlastnych skusenosti, doma mu jeho nestaci a tak sa nevie zmestit do koze, len aby sa mu to nepomstilo z tej druhej strany, pretoze ked to baba zisti povacsinou je koniec
karkulka..ja mu neprajem nic zle..podla mna to pise z vlastnych skusenosti..takze asi velmi stastny v zivote nie je..striedat partnerov ako ponozky..to nie je bohviecooo