Ako by ste reagovali?

Monkaaa

Ahojcek Lenka,

v prvom rade si musis uvedomit, ze ty nie si ziadny nastroj, a ziadna sluzka aby toto mohol partner s tebou robit. Si ludska bytost, ktora ma srdce, rozum a city a nemala by si sa podriadovat chutkam Tvojho partnera, ak to ty sama tak necitis.

Vo vztahu ma byt sloboda, ma to byt o dovere, a nemala by si v nom mat pocit, ze ta partner obmedzuje alebo nejak s tebou manipuluje. A zvlast v intimnych veciach.
Sex je prejavom najvyssej lasky a maximalnej ucty cloveka. Nemala by si pri tomto mat pocit,ze clovek si s chce na Tebe doslova "uzit".
Neviem ako sa k Tebe sprava, aky mate vztah, ale ak to nie je o dovere, vzajomnej ucte, tak byt tebou, by som zvazovala aj o moznostiach rozchodu.

HAKIBAKI

ja opacny problem, citim sa zle to, ze som stale odmietana...

chlapom asi nevyhovies... bud si moc nadrzana, alebo moc krehka..

nic si z toho nerob, zatial... povedal to dost bezcitne to je pravda. a pokial by ti nahodou zahol, prostim ta neobvinuj sa, ze to bola tvoja vina, je to len jeho VYHOVORKA...
a mozno ti to len chcel naznacit, a riadne to presvihol... pokial ta miluje tak ta bude milovat taku aka si... a pokial chce chlap burlivejsi sex, musi dat zene najavo ze je aj poriadne sexy... tymto ta moc neposmeli teda...

skus mu povedat, nech ta pre zaciatok trochu vedie, tym myslim, nech vies co sa mu paci, a skus mu povedat aj to po com tajne tuzis... mozno budes prekvapena.

PS: skus ho zobrat do obchodu so spodnou bieliznou, mozno najdete spolu nieco v com nebudes podla neho vyzerat moc krehko....

Slobodna

Ja si myslím, že je to normálne- každý chlap chce mať v posteli nadržanú štetku. Je to pre nich akýsi prejav toho, že sa to žene s nimi páči, že ich dokážu rozpáliť. Ja v tom nevidím problém. Ja som tiež tichšej povahy a s človekom, ktorého milujem si viem sex naplno užiť. Ono je zas dobré keď sa to strieda, niekedy nežné milovanie inokedy vášnivý sex. Stále rovnaké nežné milovanie v misionárskej polohe unudí na smrť každého :)

ta3

sex je vo vztahu velmi dolezity, u Vas v tomto smere suhra nie je, kazdy od toho ocakavate insie, ja by som navrhovala ist od seba a hladat si priatelov, ktori Vase ocakavania a tuzby splnia lepsie

ta3

sex je vo vztahu velmi dolezity, u Vas v tomto smere suhra nie je, kazdy od toho ocakavate insie, ja by som navrhovala ist od seba a hladat si priatelov, ktori Vase ocakavania a tuzby splnia lepsie

elsa5.5

ahoj lenka,to záleží od teba či aj ty to tak chceš,lebo nútiť sa do niečoho čo sama nechceš,len aby sa niekto na tebe odbavil,nemá zmysel.nenechaj sa do ničoho nútiť a presviedčať alebo citovým vydieraním,na tomto svete sú aj iní muži.

Lenka085

no potom mi to tiez nejde do kopy. Preco si vybral jedno z najtichsich dievcat. Ked sm podla neho krehka, citliva, nezna, ticha, hanbliva... preco potom si ma vybral ak chcel od zaciatku experimentovat. No proste ja to nikdy nepochopim. Neodsudzujem ho zato, to vobec nie, len ma trapi to, ze vztah stroskotal na takejto veci.. lebo ako partneri sme si po ostatnych strankach dost rozumeli. Popravde, mne sa od zaciatku doposial zdal tiez ako velmi tichy chalan, mily, nezny a chapavy - tiez ma to mierne sokovalo ak mi povedal o svojej pohnutke, lebo mi to k nemu nejde. Ale budis... snazim sa to chapat.