Ako by ste reagovali?

happi:-)

v tom zmysle, ze si musis najst niekoho, kto od teba nebude chciet stetku v posteli
jednoducha matika
myslim si, ze ju chcel vzdy a len teraz sa ti to odvazil povedat

Lenka085

rofl:

ved na tom nic nie je zle, ak povedal to co chce. Ale vzhladom na nas vztah a na to vsetko ako sa k sebe spravame mi to proste nejde dokopy. On cche aby som bola "stetkou" fajn, problem by som s tym nemala, ale len ak by to bolo z casu na cas, nie kazdy den! On to chce stale.

Lenka085

II:

myslim napr styl oblecenia, obuvania, vlasy, ne/licenie, postava, introvert/extrovert a pod.

Styl oblecenia - hm, ono to je rozne, ked som vonku sa inak obliekam a ked som len s frajerom, tiez inak - rada som chodila vyzyvavo oblecena, najma ak som mala chut sa milovat, niekedy aj naha. Obuvanie - vsetko nizke, ale sem tam som si obula aj riadne vysoke topanky (drevaky) - tiez spravidla ked som mala ist niekde s frajerom. vlasy - kucerave dlhe, licenie - prirodzene (spirala, ocna linka, lesk na pery). A povahovo riadny introvert.

Lenka085

happi:

no to mi aj sam povedal ze sa so mnou nudil. problem je ale v tom, ze som nebola nikdy uplne drevo a sama som bola tiez iniciativna, stve ma to teda preto, ze ja som sa fakt snazila a aj to mu nestacilo. Niesom tiez typ, ktory potrebuje len nezne milovanie, ja mam rada tiez niekedy vasnive milovanie a sama som to niekedy vyzadovala, nech priraza a pod, alebo som kontrolu vzala do vlastnych ruk. A preto ma to viac sokovalo, ze aj napriek tomu, sa so mnou nudil.

II

co znamena vyzerat prilis krehko a slusne ? bojim sa, ze som sa v tom nasla, pripadam si sama sebe tak, hoci sa snazim proti tomu bojovat...vedela by si sa typovo opisat ? myslim napr styl oblecenia, obuvania, vlasy, ne/licenie, postava, introvert/extrovert a pod.

Lenka085

asi tak ako písete. Ja som tiez len zena a potrebujem aj lasku, ak by sme sa aspon raz milovali kde by mi dal patricne vycitit,ze si ma vazi, miluje ma a tuzi po mne, nemala by som problem sa raz za cas odviazat a poskytnut mu seba tak, ako si to on praje (ako odmenu, za jeho prejavy lasky...). Fakt je, ze keby sme mali mat len bujary sex, bez akejkolvek emocie, asi by mi riadne klesla hrdost, mala by som pocit ze som len vyuzivana, nie milovana.