Bolestiva menstruacia - pomoze len antikoncepcia?

Príspevok v téme: Bolestiva menstruacia - pomoze len antikoncepcia?
blond86

Mam problemy s menstruaciou, take bolesti, ze neviem vydrzat v praci, musim ist vzdy domov, ak sa tam vobec rano dopracujem...Takto to je vzdy dva dni do mesiaca- odkedy neberiem HAK. Dnes som s tym bola u lekara, lebo mi zasa bolo blbo, pichol mi injekciu a povedal, ze mi pomoze znova len HAK...lenze tu som prestala brat, pretoze som mala nezhubny nalez na prsniku, tak ze teraz si mam zvazit ci zacat brat, lebo zhubny nador je horsi, ako menstruacne bolesti....Mne je to jasne a riskovat svoje zdravie nechcem, ale to skutocne sa nedaju tieto bolesti inak riesit??? Ja pracujem a nemozem si dovolit byt kazdy mesiac doma...Nema niekto nejaku radu? Dakujem.

katyTrance

baby ja mavams transe volesti nemozem ani do práce po antikách mi bolo vždy zle tak vám neviem poradit mne zaberá len injekcia do zadku do pratela dakedy aj tri tiez am to nebavi stale mením prácu, kazdemu to vadí. nezistilli mi nedometriozu, takže neviem už čo na to skusim akupunkturu alebo plavat neviemskusam aj chudnut sice ja mavam taketo bolesti už 8 rokov a antika mi nikd ynezabrala po psolednej som mala 18 dni menstruaciu a nechcela skoncit pomaha mi alchemilkovy caj lezat ale to sa neda ked treba do prace a najvac ma sere ze stale mi inak chodi tka zvažujem zas antiku

Mimmm

Ahoj Blondi prosim ako si pochodila? co ti pomohlo? som na tom uplne rovnako a HAK nechem. pijem vsetky bylinne caje ale nie je to nic moc a z liekov mi byva zle, mam slaby zaludok. dakujem vopred :)

amyinka24

Blond: mám ten istý problém, alchemilka a anialgilen ...toto ti nezaberie!! Skús tabletky aulin...najlepšie bude ked 2-3 dne pre menštruáciou si dáš daždý deň jednu tabletku...Hak mi pomáhala, ale nechcem ju brať je to predsa len chémia a hormony...Skús ten Aulin (alebo Flector prášky) ja beriem jedno aj druhe naraz! ináč končím na pohotovosti...Držím palce :)

mrkvicka3212

ja pijem zensky caj a ked uz naozaj nemozem vydrzat,dam si kvapky algifen,pripadne nejaku tabletku. snazim sa aj pravidelne cvicit.kazdej pomaha nieco ine.niektorym zenam uz spominane doplnky,bylinky,caje atd.

trala

ja som mala tiež v prvý deň menštruácie silné bolesti a zvracala som...a gynekolog mi predpísal čípky od bolesti a je to úžasne dám si ich a do polhodky som v pohode ako keby sa nič nedialo :DD

RNG

Rozne hormonalne ucinkujuce doplnky, tj polotovary na prirodzene telesne hormony pomahaju velmi casto na rozne taketo problemy.Najma Yam(2 gramy), tiez pupalkovy olej (2 gramy), damiana 1 gram, black cohosh 1 gram, a niekedy aj Dong Quai, 1 gram.
Uporava hormionov nielenze napravi problemy ako dlhe krvacanie, vysoke hladiny prolaktinym, problemy spojene s menopauzou, PMS, naberanie vody, ale aj sluzi ako udrzobne proti nasledkom prudko kolisajucich hormonov, ako osteoporoza, vytvaranie roznych horemonalne zavislych "smetisk", ako myomy, cysty, polypy a dokonca rozne hrcky tumory a hormonalne zavisle rakoviny.