Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Loreal Casting Creme Gloss, medový jantár

katy1976

Laura: akurat som vybehla do tej DROGERKY, farby po 4 ojra, nove odtiene nikde:( som sklamana. Ale majitel mi slubil, ze by pan, ktory zastupuje loreal, ma prist na predajnu, bo chodi pravidelne i koli novinkam, tak sa ho spyta, co s tymi novymi odtienmi. Dala som im aj tc na mna, ze nech volaju:) Nasilu kupovat alternativy zatial nechcem...

katy1976

Dievcata, ja sa citim mizerne uz v blond, fakt, rada by som mala farbu karamel, oriesok. posielam link na moj sen:)
www.zimbio.com

co poviete?

Laura22

Katy koli chlapovi by som to neriesila,vsak ty sa musis citit dobre,no nie???

Ja som mala zas vzdy tmavu hnedu az ciernu farbu a nevedela som sa jej zbavit.Vzdy mi povedali,ze to nepojde zosvetlit a ak,tak na viac krat a velmi to nici vlasy.Vcera som bola u noveho kadernika,ktory mi povedal,ze s tym nie je problem,bol fakt perfektny a o mesiac idem na zosvetlenie aby som mohla mat mahagonove vlasky.

A pytala som sa ho na tieto farby,lebo on pouziva len Loreal a povedal,ze vie o tom,ze nie vsetky odtiene maju u nas v obchodoch.

Takze Katy,nie ste v Ziline zaostali:))))))

danielaaa

ja som chodila ku kadernicke a zakl. farba bola taka tmava plava a trosku meliru, takze ok ziaden tmavy zaklad, to bolo naposledy co som sa farbila doma odvtedy uz len kadernicka