Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Loreal Casting Creme Gloss, medový jantár

Laura22

Nemas niekde fotku?ze by si mi ju poslala na mail,samozrejme,nie tu:-)

Vsak prave aj moja praca si vyzaduje pekny vzhlad a prave preto sa obavam,ze to bude zle vyzerat.

katy1976

ako moze ti to vidno v pripade, ak to mas uz dlhsie odrastene, ale tak ti poviem, mne to nik zatial nepovedal, dokonca vela ludi ani netusi, ze ich mam nadpojene, ony sa ti tak ako by som to...tak sa ti prisposobia tvojim, ja som velmi spokojna.
Vzdy som mala velmi jemne a riedke vlasy. Toto je pre mna pozehnanie. Aj moja praca si vyzaduje mat pekny vzhlad:D

Laura22

Super,diky,len ja by som to rada videla videla aj nazivo.Nie je ti vidiet,ze to mas nadpojene?

Urcite to pozriem na nete:-)

katy1976

great lengths , toto si pozri, ja mam tuto znacku uz hodne dlho, nezmenila som a ani nezmenim, maximalne mi vyhovuje, vlasy mi vydrzia 2 roky uplne v pohode, stale su krasne. u vas v blave tiez robia s touto znackou

Laura22

Ja by som si chcela dat tiez nadpojit pramene,ale este nie som pevne rozhodnuta a ni som si este nevybrala z tej ponuky...nevyznam sa v tom...a bojim sa,ze to nebude pekne vyzerat

katy1976

Ano, uplne suhlasim, chlap je clap:D Mala som kadernika z Kosic, vola sa Ondrej Breja, je fantasticky!!! On mi 1krat nadpajal a dal ma do blond pred 8 rokmi? Uz si boze ani nepamatam. Zlate ruky! No cesta a cas:( Musela som ho po 2 rokoch zmenit, nasla som si Zuzku, je to blizsie, chodim do Prievidze, u nas v Ziline nik ma neohuril. Len peniaze a vysledok nie najlepsi, resp. neuspokojivy.
Dnes som s nim komunikovala, vybral mi odtiene, ktore si mam k mojim objednat, aby som bola spokojna.

Laura22

Tvoja Zuzka je asi kadernicka predpokladam:-)Hej,hej,radsej to nechaj na kadernicku ale daj vediet ako si dopadla.

Ja mam super kadernika,chlapa:-)Je zlaty...

katy1976

Nie, to nie, len si myslim, ze radsej ostanem pri kadernicke, sama si na take zmeny nejdem trufat, ked nechcem nieco nezelane...
Uz som volala tej mojej Zuzke, nech sa na mna chysta, i ked ona o tom ani slovka nechce pocut, ale je to moja vec. Povedz, ja normalne som taka stastna, ze velmi dobre nacuvam svojmu vnutornemu hlasu, co ma vedie:)
Nove vlasky si objednam jednoznacne uz v odtiene, ako som ti posielala ten odkaz. Len som mala pocit, ze chcem si to vyskusat dopredu:D Taka som ja zvedava.