ahojte moj problem je kus zvlastny na to ze mam 22 rokov ale s mojou mamou sa neda o intimnostiach absolutne rozpravat lebo ma povazuje za decko alebo stetku. viem proste o com hovorim par zazitkov s nou uz mam a odvtedy jej nic nehovorim...lenze...do teraz som problem s kramami nemala lenze teraz mi neprisli meskaju uz 3 den a ja nechapem co sa mohlo stat. boola som aj u dr na testy a tehotna niesom takze netusim kde su. moj problem je ten ze dr mi povedal ze po 10 dnoch mam prist na inekciu ze mi kramy vyvola a tento krok chcem spravit uz v tom vedomi ze o nom vie aj mama. neviem je mi to blbe ze mi zasiahnu do tela a ona o tom nebude vediet. neviem vsak akou formou jej to mam povedat lebo ona si hned bude myslet ze som tehotna hoci to test vylucil . nebude sa so mnou bavit mesiac ako sa mi to stalo zhruba pred 3 rokmi....poradte prosim.
ako to mam povedat mame...
mne sa ten tvoj prispevok zda chory vzhladom na tvoj vek. Si predsa dospela a rozhodujes sama co kde povies. No a co, ides niekde na injekciu..to musis riesit s mamou? Co si nesvojpravna? To jej oznamujes kazdy sopel ,vsetko,co robis,s kym sa stretavas....... a pod? Niekto ma problemy s menzesom, niekto s akne, niekto s vlasmi....Mnohych ani nenapadne to oznamovat rodicom,nie ze by to tajili,ale jednoducho preto,ze ich to ani nenapadne.
myslis menzes???
ahoj :) ked si uz raz bola na vysetreni a si jej o tom nepovedala, tak myslim ze ked jej nepovies ani o tom tak to nebude az nejake zle. a inac ved ti meskali len tri dni ja si myslim ze to nie je vela nato aby si uz sla na vysetrenia :) napr mne sa to pohybuje od 28-35 dni .. a to je dost velke rozmedzie :)
však máš 22 rokov nie? nechápem čoho sa bojíš? ved aj keby si náhodou bola tehotná a čo je na tom?? ved v takom veku to je úplne normálne :))
preco z toho robis dramu.meskaju len 3 dni,to nie je vela,ak nemas niejake ine problemy,ako bolesti,alebo zapal,tak to je v pohode.niekedy staci vacsi stres,niejake antibiotika,staci ak prechladnes,alebo mas niejake vykyvy hormonov a hned sa to prejavi.ja si myslim ze je to v pohode,a na vyvolavacku by som nesla.mame nie si povinna nic vysvetlovat,mas uz svoj vek,mozno tvoja mama bola vychovavana inak,to este neznamena ze je zla mama.,skor je jej neprijemne o tom rozpravat..s
mas 23 ,preco by mama musela vediet ze raz dostanes injekciu...sak uz nemas 12 rokov...zvlast ked ma k tomu takyto postoj...nepoviem keby sa ti rozhadzal cyklus ze na vyvolavacky zacnes chodit pravidelne,je to potom zdravotny problem takze ok nech vie...ale jeden krat ?? ved co ti s tym aj on ako pomoze? nijak...
a ked to teda nevie pochopit tak jej to nehovor, ved si už dospela... nemáš 5 rokov
nič v zlom, ale ak sa tvoja mama za toto má s tebou na mesiac prestat bavit, tak potom je divna. Ved si jej dcera!
ale fakt s nou sa da nemozem povedat ze je zla mama len o tychto veciach sa nerada rozprava a ked mam problem tak sa nemam s kym porozpravat....to ma stve asi najviac. vcera som bola u dr na kontrole a povedal ze maternica zvescena neni vajecniky ok....hcg negativne tak ja neviem no. nemam ani naznak toho ze by to malo prist neviem som z toho smutna....
3 dni nie je meskanie..to je v norme..telo nie su hodinky aby ti chodili kramy presne na 28 den...
mas teda fakt divnu mamu..v takychto veciach by mala byt mama napomocna...ja hovorim svojej mame vsetko o tychto veciach a este sama ma nuti aby som sla na preventivku kazdy rok