ahojte moj problem je kus zvlastny na to ze mam 22 rokov ale s mojou mamou sa neda o intimnostiach absolutne rozpravat lebo ma povazuje za decko alebo stetku. viem proste o com hovorim par zazitkov s nou uz mam a odvtedy jej nic nehovorim...lenze...do teraz som problem s kramami nemala lenze teraz mi neprisli meskaju uz 3 den a ja nechapem co sa mohlo stat. boola som aj u dr na testy a tehotna niesom takze netusim kde su. moj problem je ten ze dr mi povedal ze po 10 dnoch mam prist na inekciu ze mi kramy vyvola a tento krok chcem spravit uz v tom vedomi ze o nom vie aj mama. neviem je mi to blbe ze mi zasiahnu do tela a ona o tom nebude vediet. neviem vsak akou formou jej to mam povedat lebo ona si hned bude myslet ze som tehotna hoci to test vylucil . nebude sa so mnou bavit mesiac ako sa mi to stalo zhruba pred 3 rokmi....poradte prosim.
ako to mam povedat mame...
zijeme normalne ja oco a mama...vztahy normalne aj ked s ocom kus chladnejsie. ide o to ze s mamou sa da o vsetkom porozpravat no o sexe a intimnostiach nechce ani pocut. ked sa jej daco chcem spytat tak hned ze som stetka a podobne hoci som 3 roky s tym istym partnerom....hak neberem lebo mavam casto kvasinky tak lekar to neodporuca brat a tak sa chranime len kondomom a nikdy sa partner do kondomu nespravi takze tehtna byt nemozem....a este ked to vylucil vcerajsi krvny test
ak ta nevedela pochopit...naco jej to vobec hovoris? Uz mas 22 rokov a myslim, ze ak nemas s mamou extra dobry vztah, tak jej to vobec nehovor! A suhlasim s ivanou45, stale bude takych veci viac, o ktorych mama nebude vediet... Ale to je prirodzene. Takze neries a podla mna menzes dostanes coskoro :-)
Plne suhlasim s Inner.
Zvlastne mi pripada, co pises o mame. Nevidim nic zvlastne na tom, ze by tvoja mama nevedela o tom, ze si liecis anemoreu (tak sa to vola). Ale chapem aj, ze by si sa lepsie citila, keby ste to vedeli obe. Mam pocit, ze voci mame vystupujes akosi nedospelo. Je jasne, ze aj ked budes mat 40, bude ta mat za dieta, ale predsa len..
Mozno mamu (alebo seba?) zbytocne podcenujes. 3 roky su v tvojom veku dost dlha doba. A ona by to pritom neproblematicky vzala na vedomie a podporila by ta, prejavovala by zaujem a vsetko by bolo fajn.
Ak predpokladas, ze mama zareaguje nenomalne, nehovor jej to. Veci, o ktorych sa uz nebudes radit s mamou, bude stale viac a viac. Je to ok.
Zijes len s mamou, bez otca ?
dievca, ved je X faktorov, preco ti mozu kramy meskat... vyvolavacku netreba, zcasu nacas ma kazda zena nepravidelnosti v cykle. Tvoje telo sa s tym vysporiada samo, 3 dni ba ani dva tyzdne nie su ziadna tragedia. Mozes mat anovulacny cyklus a vtedy je bezne meskanie aj tyzden dva a pritom je to prirodzena vec. Este pockaj....