Neznasam, ked..

brm brm

no neviem neviem..ja osobne som nikdy nikonu nepovedala jezis ty si aka chuda!!za to som dost casto pocula narazky na silnejsie dievcata..ja ked som bola pribratejsia tiez sa mi uslo..ked tak je to podla mna narovnako..
ale ze by sa niekto bal ze tucnu urazi..to ak sa stane tak velmi malokedy..

brm brm

no neviem neviem..ja osobne som nikdy nikonu nepovedala jezis ty si aka chuda!!za to som dost casto pocula narazky na silnejsie dievcata..ja ked som bola pribratejsia tiez sa mi uslo..ked tak je to podla mna narovnako..
ale ze by sa niekto bal ze tucnu urazi..to ak sa stane tak velmi malokedy..

bibba

tucnej to nepovedia lebo sa boja ju urazit. chudu mozu tiez urazit, ale len v tom pripade, ze aj sama sebe pripada prilis chuda, inak to mozes mat v pazi... niektori dokonca zavidia a aj tak to povedia tak posmesne ako keby, a prirovnavaju priam k nejakej kostre. nic sa neda robit. niekomu sa urcite pacis! lebo kazdy ma iny vkus! nemusis sa pacit kazdemu! zato ti ludia nestoja! hlavu hore

ta3

LILINA,
pustaj take reci jednym uchom dnu a druhym von, to, co si ludia myslia a hovoria, to je vylucne len a len ich problem, nie Tvoj, mala by si mat dostatok sebavedomia, aby si bola voci takymto reciam uplne imunna

soffa

a co tak fraza...sak uz daco so sebou rob,pozri jak vyzeras!ale nikto nevidi to ze to mame v rodine,mama a jej 4 sestry su chude a vysoke.proste geny nepustia.tiez by som rada pribrala hlavne v hornej partii,hlavne pod rebrami,aby mi ich tak nebolo vidno..ale inak sa stazovat nemozem.lebo ja velmi rada jem:D

Bezny Janko

To je uz trosku blbost ked si babi medzi sebou hovoria ze ake su chude, ved neni ten dnesny trend taky ze chudsia baba je viac sexi ? Cize ano, ked ti baba povia aka si chuda tak to ber tak ze zavidi.

Skorej u chalanov to je vacsi prolem nie ? Chudsi rovna sa menej muzny a teda menej pritazlivy. Ako napriklad ja, ludia my zvyknu vraviet aby som viac pribral pretoze nemam ziadne svaly a tak. Chce to zajst do posilky konecne.

t333

mne hovorili, ze som chudy a to mam pritom takmer idealne BMI (tesne pod 22).
to je len stupidne sedliacke myslenie...
ale vadilo mi to, to je pravda...

simka111

Mne teiž vraveli este na zakladej že som chuda..a trapilo ma to..ale teraz to až tak neriešim..nesom ani bulimička ani anorektička ani nemam ziadne problemy s prijatim stravy..takze nech si kazdy vravi čo chce a nech sa kazdy pozrie na seba :D radšej budem zdarava a chuda..možno ten kto neni chudy ma horšie problemy ako ja ... :D