CHudej babe hned vsetci povedia : jezis aka si chuda paneboze nieco zo sebou rob!!! a napriklad takej tucnej co vazi 100 kilou nikdo nic nepovie!!! aky mate na to nazor???
Neznasam, ked..
šak povedz že už robíš ideš robiť modelku :P si preto že keby im dá po hube by to viac bolelo :D
mate pravdu :-) treba ich ignorovat...a ja som zo sebou spokojna ,radsej byt chuducka ako tucna!! len mi to strasne prekaza, ja by som nikdy nejakej 100 kilovej nepovedovedala ze jezis to jak vyzeras jak prasa to kolko jes pre boha!!
nosim xs odjakziva, nepriberiem ani keby som zjedla vola...poznam tieto poznamky, ale neriesim to...podla mna je to tiez len zavist, ale niekedy je problem kupit mikrooblecenie...:-)
ahoj lilina,aj ja som chudá a takéto reči mi nehovoria,ja som s váhou spokojná a neplánujem na tom nič meniť,radšej budem chudá ako tlstá svina,chce to čistý ignor ak si ty spokojná tak nie je o čom,jasne že tá tučná ti nepovie aká si chudá ona ťa radšej urazí aby sa cítila dobre.
Aky mam nazor? :)
Mnoo, takej "chudej" babe by som poradil to ignorovat, alebo ak to ten utocnik prezenie tak EXTREMNE tvrdo zautocit spat. Proste "odpinknut" ich tak nechutnou poznamkou, ze sa utocnik radsej uz ani do oci "chudej" nepozrie (chuda bude mat pokoj) I ked odporucam predtym upozornit v style "este jedna poznamka na moju postavu a (tu neviem co povedat, napr zacnem komentovat ja teba, alebo "olutujes to" nic ma nenapada)
Preco utok ako obrana? No preco utocili prvy, cize si o to PROSILI.
Podla mna je v tom CISTA ZAVIST, pretoze ak niekomu nieco nevadi, alebo nezavidi, tak to komentovat jednoducho nebude, bud je tak hyperretardovany ze si neuvedomuje slove ciny a slova, ze je to urazlive, alebo je to ta spominana zavist.
Ja osobne mam tiez nejake kila co mi chybaju, ale to som muz. Dostavam pomerne casto ze "vyzeras chudo, jes dost?" slova od najblizsej rodiny az po vzdialenych kamosov.
Moje riesenie je ignoraciea a v duchu si poviem haaahahha, ty lolo lolka, pekne mi zavidis ze ? :)
(i ked si uvedomujem ze moja vaha nie je "optimalna" (i ked podvahu nemam), ale co mam robit, ked ZERIEM ako prasa cely den a nie a nie pribrat (iste by som mohol chodit do pisilky ale MVP)
Cize moj nazor je v skratke nevsimat si to a ak to nejde, tak zautocit spat (pozor! len slovami, nie fyzicky)