Curacné + vhodná kozmetika + dodatočné vitamíny na zvýšenie efektivity liečby:
Dobrý deň prajem. Pani dermatologička mi po dlhodobom zhoršenom akné nasadila na liečbu Curacne, lokálne antibiotika boli už neúčinné. O tomto silnom lieku viem všetko, čo kto napísal na webe a vo fórach + odborná inštruktáž od dermatológa, takže verím, že mi už konečne niečo priamo a s trvalejším účinkom pomôže. Akné ma stále trápi (23r) a psychycky obmedzuje. Používam aj make up na zakrývanie (La Roche Toleriane Teint + puder z Oriflame). Zaujíma ma, aké dodatočné vitamíny môžem brať pri braní lieku Curacné (napr. pivovarské kvasinky tabletky, Vitamín E, Zinok, selén...) že či sa nejako nekrížia účinky alebo či by sa neznižovali účinky Curacne a podobne. Taktiež ma zaujíma ideálna kozmetika pri liečbe curacne, že čo je vhodné, premýšľal som už aj nad krycou antibakteriálnou kozmetikou "CLEARFACE COMPACT POWDER zmatňujúci púder -Antibakteriálny a zmatňujúci kompaktný púder." a k tomu "CLEARFACE ACTIV MAKE-UP zmatňujúci make-up - chcel by som vedieť jeho kryciu schopnosť, aké je v porovnaní LR Tolerianu a Vichy Dermablendu). O tejto kozmetike by som rád vedel viac, keďže jak som tak pozeral, cenou je to o polovicu lacnejšie než LR alebo Vichy. Ak by ste vedeli poradiť, skúste.
Ospravedlňujem sa za dlhší príspevok, a rovno v ňom riešenia troch tém, ale príde mi efektívnejšie, než to rozoberať na 3x v troch témach. Teda ak by mi niekto vedel poradiť v týchto otázkach, možno pre chalana nezvyčajnejších, tak prosím pomôžte. Ďakujem, Peter z PO.