chcem pribrat

RNG

Ak mate problemy s travenim, berte s kazdym jedlom traviace enzymy.
Kto dost je a nevie pribrat ma problemy s absorbciou, tj hypochlorhydria(malo zaludocnej kyseliny a enzymov.
Najlepsi na to je betain HCl(kysly vytazok z cvikle) ale aj ine enzymy pomozu(pankreatin, bromelain, enzymi z papaje) v dostatocnych mnozstvach
Ak nemas dost kyselin v zaludku, jedlo sa zacne kazit=dojde ti spatne

cmucek

ashly,,urcite nie si sama..ked som bola mala bola som zviknuta na to,,ze mi niekto povedal ,,ze som chuda..nenavidela som to ..nepoviem keby som nejedla ..ale ja som sa snazila co najviacc..no casom som sa s tym zmierila ..teraz mam 14 rokov meriam asi 160 a vazim okolo 40kg..jem viac ako mnoho mojich kamaratiekk,,snazim sa co najviac ale vobec nepriberam!!!nedokazem to pochopittt,,!!niektori ludia hovoria,,ze je lepsie byt chuda ako tlsta,,ale ja to tak neberiem spravila by som vsetko preto aby som mohla pribrat..aby toho nebolo malo ,,ked som bola mala,rychlo som vyrastla a zostala mi kryva chrbtica..zacala som preto chodit k ortopedovi ..asi dva roky som chodila do naseho mesta no potom ma,jedna doktorka poslala do BA...bola som tedy na nervy bo som sa bala,,ze mi daju nieco take ako korzet,,v BA mi doktor povedal,ze keby som cvicila kazde rano as pon pol hodiny tak ze by som tam nemusela ani ist,,aby sme sa pochopily mam 13 cvikouv a u nas mi doktor povedal ze staci s kazdeho cviku asi tak 5 a na vecer....ale to boll a je uplny opakk..to znamena ,,ze cele tie dva roky som cvicila na hovnooo..ako nahle som zacala chodit do BA zacalo sa to zlepsovat..no vzdy ked idem na kontrolu tak sa modlim aby mi nedal korzett..ale na druhej stranee nemam to az take hrozne a je tu ista moznost ,,ze keby mi ten korzet dal teraz nosila by som ho ibaa po obede a mozno by som v nom spavala--prezila by som..no takto sa obavam,,ze mi ho daju neskor no na staleeee..trapi tade chrbtica a vahaaa...keby som nemala tu svoju povahu nevzdavat sa ,,a nemala chut do zivota a zmysel pre humorrr,,ktory mi vsetci zavidia ..kammaratov ktorych milujemm a s ktorymi sa haluzacky zabavamm tak neviem co by som robilaaa..no aj tak ja viem ze jem ..a viac nez by somm mala..a ked ze som po tatovii,,viem ,,ze aj on bol taky a teraz uz nie je ,pribralll a dokonca ked nepracuje priberaaa dostt..ale dokaze si udrzattt svoju vahu v normeee..verim ze raz priberem a keby nebolo vsetko to to preco..tak uz by som tu asi nebola.......cmukkk....verimm ze raz budem taka aka byt chcem

Summer_

ubuki ved hej... keby si ty jedla tolko co ja tak by si bola... hmm vlastne nebola :D
No ja chapem kazdy mame svoj problem a ja sa zasa na to pozeram z tej strany ze keby mi trcali rebra budem radsej ako by mi malo trcat sadlo... :)
No neviem mozno sa mylim ale podla mna sa pribrat da /aj ked velmi tazko/ ved to sama vidim ked sa brat snazi pribrat a trva to strasne dlho...
Ale tak to je...ak chce niekto kvalitne schudnut trva to dlho a ak niekto pribrat tiez to neni lahke...
Tak vam drzim palce baby nech vam to ide :)

ubuki

jajaj moja... nevies o com hovoris... je rozdiel, ked ta niekto pochvali, aka si stihla...a ked sa na teba vacsina ludi pozera zhrozene s otazkou: CO SI CHORA? ... pozeras sa do zrkadla, rebra ti trcia...a nemozes si pomoct... co by som ja za to dala, keby som mala o 5kg viac! ... ako sa hovori: "kym tlsty schudne, chudy zdochne" ... moja mama drzi dietu cely zivot, lebo ma nabeh na priberanie...cvici, stravuje sa niekedy az prehnane zdravo, atd .... a za mnou chodi, ze JEDZ, MAS PREPADNUTU TVAR, ... ale keby pojedla vsetko to, co popapam ja, uz by sa davno kotulala a nie chodila

ubuki

jajaj moja... nevies o com hovoris... je rozdiel, ked ta niekto pochvali, aka si stihla...a ked sa na teba vacsina ludi pozera zhrozene s otazkou: CO SI CHORA? ... pozeras sa do zrkadla, rebra ti trcia...a nemozes si pomoct... co by som ja za to dala, keby som mala o 5kg viac! ... ako sa hovori: "kym tlsty schudne, chudy zdochne" ... moja mama drzi dietu cely zivot, lebo ma nabeh na priberanie...cvici, stravuje sa niekedy az prehnane zdravo, atd .... a za mnou chodi, ze JEDZ, MAS PREPADNUTU TVAR, ... ale keby pojedla vsetko to, co popapam ja, uz by sa davno kotulala a nie chodila

Summer_

Jaaj baby jedna chce byt chuda dalsia chce pribrat :D Toto je strasne nespravodlive :D
Ja byt taka chuda ze mozem papat kolko a co chcem tak som stastna!Myslim ze je horsie ked niekto velmi lahko pribera a tazko chudne a pritom dava do toho vsetko :( ako niekto kto ma nizku vahu a moze si dat aj daky ten zakusocek :( mnaaaam

ubuki

k tomu priberaniu....mam 28rokov 166cm a v istom obdobi som mala 46kg...momentalne som fit ale cez 50kg sa nemozem nijako dostat, aj keby som sa neviemako tlacila cokoladou(pritom do 20rokov bola moja bezna vaha 53kg!)..genetika je uz raz taka...ALE na 49kg som sa svojvolne dopracovala aj pomocou Pangaminu ale hlavne MAGNEZIA a Acidka ... teraz, ked sa mi nahodou vaha niekedy znizi a zacinaju sa mi stracat svaly a trasu sa mi ruky atd... dam si magneziovu kuru a vyzeniem to znova na 49kg ...zmierila som sa s tym, ze ostatne asi pride vekom ...

evul

Baby, prejedat sa cokoladou?? Ak aj priberiete, tak dost nezdravo. Suhlasim so Summer, je lepsie zacat cvicit, aby sa z vas nakoniec nestali rozkysnute knedle bez kondicky :) A je lepsie nabrat skor svaly ako tuk, aj ten je sice dolezity, ale nabrat LEN tuk zdrave nie je.

Summer_

Baby chodte cvicit do fitka! Najlepsie s trenerom ktory vam povie co a ako... Naberete svaly a este budete mat aj pekne postavy :)
Moj brat mal tento problem ze nemohol pribrat a tak zacal cvicit vela jest a este jedol niake pripravky na pribratie... trvalo mu to sice aspon pol raka az boli vidno zmeny ale vydrzal a pokracuje dalej :)
No a to ze prejest sa cokoladou co napisala misa... je uplna hlupost... pretoze ak mate taky metabolizmus ze nepriberate cokolada vam nepomoze... akurat sa vam zhorsi plet lebo prehnane vela cokolady znamena akne... a to nechcete nie?

24_zuzika

Mne na to predpísali Peritol,ale nepomohlo mi to,lebo som po tom mala strašné chute jesť a prejedla som sa,potom vracala, potom mi však po gastre dali Helicid,ten je proti nadúvaniu,pomohlo to,nevracala som