mam 28, coskoro 29. doteraz som nemal vazny vztah (nie je to bezne, ja viem, ale to nechcem teraz rozoberat).
pokusov z mojej strany aj z tej druhej bolo dost, len nikdy to nebolo ono... skusal som to cez net,
vacsina stretnuti bol ale omyl. uz som ani velmi nemal chut sa stretavat.
myslel som, ze uplne zabalim aj taketo zonamovanie, ale zaroven som sa riadil
podla hesla "nikdy nehovor nikdy"
tento vikend mi jedna baba asi po mesiaci pisania navrhla stretko.
stretli sme sa a musim povedat, ze je to celkom fajn baba (o rok starsia -
nedavno mala 30). mali sme o com rozpravat, spolocne zaujmy atd.
medzicasom (este pred stretnutim) som si zacal pisat s dalsou, ktora mi je
velmi sympaticka (26). po dlhom case konecne duchaplny dialog, ktory maju zaujem rozvijat
obaja (rovnako ako s tou prvou). tiez by som sa s nou velmi rad stretol.
s tou prvou som sa vsak dohodol uz na dalsom rande (opat skor z jej iniciativy) a vyzera, ze
ma vacsi zaujem rozvijat to ako ja. ja niezeby som nechcel, ale nie som si isty, kedze mam dojem, ze momentalne
mozno mozem stretnut este niekoho zaujimaveho (zakon schvalnosti :).
viem, ze coskoro pride ten bod ked budem musiet ja urobit krok a posunut to dalej
alebo to nechat tak...
samozrejme mozme byt este kamosi, ale viem, ze ak to od nejakeho momentu zaradim na kamratsku kolaj
tak prehodit zase vyhybku na vztah nie je take jednoduche.
a babu, ktora je vo veku (30), ked zeny tak trochu panikaria a v usiach im tikaju biologicke vodit za nos nechcem,
teda ist do vztahu o ktorom nie som uplne presvedceny (aj ked vela k tomu nechyba :)
vseobecne sa da povedat, ze cim som bol starsi
a teraz mi povedzte som blbec, ze si takto vyberam (zvlast ak ta druha moznost je niekde vo hviedzach)?
som blbec, ze to beriem takto zodpovedne, ze ju nehcem vodit za nos pretoze uz ma 30?
...alebo mam hladiet len na seba? co by ste robili vy?
keby som tam nevidel potencial, tak v tom nepokracujem, to je jasne, ale na druhej strane nie som si nou ani celkom
isty...
zacinajuci vztah? co si vybrat?
dexter, nedivim sa ti, ak mas pocit, ze ta dievcina uhana. Tak ale - ake pocity viny?
Potrebujes zvolnit tempo, no a co ?
Raz to potrebuje muz, inokedy zena.
Nejaka pauza by sa hodila. Klamat sa nema, ale napada mi mala loz (fuj, som ja ale..): navrhni rande s vacsim odstupom. Kolko potrebujes, 7-10-14 dni ? Povedz trebars, ze niekam cestujes ... Pocas tej pauzy si vyvetraj hlavu, vydychni si. Ma to aj vyhodu, ze zistis, ci ti ona bude chybat a hlavne - ci sa na nu budes tesit.
Mozno je to super baba a na rozdiel od teba rychlejsie vie, ze sa k sebe hodite. Zeny maju na toto lepsie radary. Skoda by bolo o nu prist len preto, ze je na teba moc hrr. Kruci, nemozes jej to nejako naznacit ?
ivana 45,
Bohuzial (?), sex by si uz mal mat len s tou, s ktorou hodlas pokracovat.
...ziadne bohuzial. skor nastastie, uz viem, ze len s tou.
a suhlasim, je to tazke - taketo zoznamovanie sa cez net. asi tazsie ako ked niekoho spoznas cez znamych.ja som uz bol z tohod dsot frustrovany, ze mi to nevychadzalo, ale mozno som si aj zle vyberal...
inak, ten dojem, ze sa musim rozhodnut cim skor resp. ze ju nemam vodit za nos mam z toho, ze zatial bola iniciativnejsia vzdy ona (aj pri pisani si, aj pri stretnuti - zatial obe navrhla ona). na jednej strane nechcem posobit, ze je mi ukradnuta, na druhej sa do toho nechcem ponahlat, cize bolo by fajn keby trochu povolila a nechala to aj na mna...
dexter, suhlasim s kafikom
ake: "donekonecna" ?!
Kludne mozes mat s kazdou 4-5 stretnuti a pritom paralelne stretavat aj dalsie adeptky. Mimochodom, nie je od veci robit si poznamky napr. co robi, kde, dcera 4-rocna Nikolka, skolka, zaluby...
Bol by si hlupy, keby si sa rozhodol po 1-2 rande a ostatne odmietol. Jedno a preistotu radsej 2 rande su pre adeptky, ktore nechces.
Na druhej strane ziadnej dievcine netaraj oslavne ody a vyznania lasky, ak nie si rozhodnuty s nou pokracovat. Bohuzial (?), sex by si uz mal mat len s tou, s ktorou hodlas pokracovat.
dexter, uzi si to randenie (pre mna to bola pekna drina, mam partnera z netu) a ziadne vycitky svedomia.
kafik,
mas pravdu. empatia je moja silna stranka si myslim, ale niekedy ma az potapa. musim to krotit.
to nie....hned urcite nie. uz mam nieco za sebou na to aby som takto rozmyslal a konal. planovat sa to neda a zavisi aj od situacie... fakt tazko povedat.
dexter, o akom nekonečnu to hovoríš? Stretávaš sa s kočkami vari pol roka? Máte za sebou AŽ jedno (!) stretnutie. Uff. Ty NErozmýšľaj za druhú stranu, lebo im do hlavy nevidíš, len sa stresuješ niečim čo ASI PRAVDEPODOBNE oni chcú. Nepreháňaj to s vciťovaním sa do kože druhých, lebo potom zabúdaš na svoje vlastné pocity. Ak niečo druhá strana chce určite ti to nejak dá najavo. Všímaj si kočky, teš sa z ich spoločnosti a sleduj i svoje vlastné pocity.
Ináč, ma celkom zaujíma, po akom dlhom čase chceš posunúť ten vzťah na iný level? V prípade, že by si poznal len jednu kočku a záujem z jej strany by bol, tak hneď ideš ďalej - bozky, vodenie za ručičky, či ako?
a s tou mojou nerozhodnostou...
si fakt budem moct hodit kockou ako pisal AdamKrt
ano, len jediny problem je, ze takto - kamaratsky - sa to neda tahat donekonecna. ked sa dvaja takto stretavaju minimalne jedna strana caka, ze sa to niekam pohne...
v istom bode to uz clovek musi niekam posunut alebo s tym seknut.
no uvidime... zatial je to len zaciatok..
nediskriminovala by som ju len preto ze ma 30...spoznavajte sa a uvidite, ved je to nezavazne, nejdete sa hned brat. kym tam nie je sex, ste len kamarati.
dexter,tá 30ročná žena ťa chce asi zbaliť,možno si chce s tebou založiť rodinu,a teba si vybrala ked je taká iniciatívna,zodpovednosť daj bokom,chod von medzi ľudí a tam si vyber ženu ktorá ťa zaujme,ale ty si najprv polož otázku či chceš vážny vzťah,alebo len tak niekoho spoznať,ešte jedna vec neznamená že ked má žena 30 rokov tak si chce s tebou automaticky zakladať rodinu.
dexter, NIE SI blbec ak si vyberáš. Je to tvoja povinnosť vybrať si partnerku. Lebo čo si vybereš, to máš. Proste na ZAČIATKU si vždy vyberáš a ty si predsa stále na začiatku s obidvoma.
Máš pocit, že tú 30-ku vodíš za nos? Chlapče nefandi si až tak veľmi, možno aj ona má nejakých pár známych (chlapov) s ktorými sa stretáva, len o tom nevieš. Alebo možno si jediný jej nádejný frajer, ale ani v tom prípade nemáš žiadne povinnosti voči nej. Ten pocit zaviazanosti neni proste na mieste, je prehnaný, šetri si ho do skutočného vzťahu.
A držím päste :) aby to dobre dopadlo a bol si konečne šťastne zaľúbený.